Register
A password will be e-mailed to you.

Jagt på dagsorden

Camilla Ottesen sætter “jagt” på dagsorden for mange almindelige danskere med TV programmet “Det vildeste måltid”.

Camilla Ottensen er bl.a kendt fra DR og TV3 med programmerne Ønskehaven, Dansk Melodi grand prix, Uventet Besøg med flere. Men nu er hele familien flyttet fra Amager ved København til Hordspruit i Sydafrika, hvor de skal tilbringe det næste års tid i en jagthytte tæt på Nationalparken Krüger.

I den tid bliver TV-programmet “Det vildeste måltid” produceret, hvor TV konceptet er at Camilla Ottesen nedlægger vildt med jagtriflen (model Mauser med sigtekikkert) og efterfølgende tilberedes vildtet af Timm Vladimir. Hendes mand er blevet certificeret jagtguide og skal arrangere jagtferier mens børnene skal gå i henholdsvis skole og børnehave.

Camilla Ottensen er meget jagtinteresseret og hun begyndte at tage jagttegn efter en tur til Sydafrika.

Det vildeste måltid

Det første af programmerne “Det vildeste måltid” blev sendt d. 4. marts 2012 og det har skabt en del debat og kritik af Camilla Ottensen på diverse debatsider, facebook og medier.

Mirja Thomsen, lederen af dyreværnsorganisationen OASA, anklager hende sågar for dyremishandling, og ikke mindst for at støtte en industri med dårlig moral.

Kilde: Jan Körner på Eb.dk

Hvad syntes du om, at Camilla Ottensen går på jagt i Sydafrika og laver et TV-program om oplevelserne?

Deltag i debatten herunder.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

2 Responses

 1. Skytte Olsen

  Jeg syntes at det hjælper jagtens sag, hvergang den bliver publiceret. Selvfølgelig vil modstanderen også komme på banen !!

  Men vi har en god sag, som vinder mere frem, i takt med at vi bruger mere tid foran computeren og trænger til at komme ud i den vilde natur.!

  Svar
 2. david nielsen

  Kunne ikke forstå at hun skød fra bilen? Men ellers er det da helt ok at hun tager på jagt og samtidig laver et TV program.

  Der er jo ikke tale om dyremishandling! Desværre endnu en uvidende person, som intet aner om jagt!

  Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj