Register
A password will be e-mailed to you.
Dådyr

Lokale jagttider på dåvildt på Als ser ud til at virke og i dag er der dåvildt over hele Als.

I henhold til de lokale jagttider for Sønderborg Kommune, Tønder Kommune og Haderslev Kommune er alt dåvildt fredet, men på Als har jægere i to år kunne nedlægge dåvildt (då, dåkalv og spidshjort).i en begrænset periode, nemlig fra 16. til 30. november i området jf. nedenstående kort.

Dådyr på Als

Område på Als, hvor det er tilladt at jage dåvildt i perioden 16. til 30. november

Dådyrene har nu spredt sig til hele Als, så noget tyder på at den begrænsede jagttid har fungeret. Aage Andersen fra Jagtforeningernes Kommunale Fællesråd udtaler til jv.dk ”Det er kun et spørgsmål om tid, før der også er dådyr i Sønderskoven ved Sønderborg”. Han vurderer bestanden af dåvildt på Als til at være 400-500 dyr.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.