Register
A password will be e-mailed to you.

Der er observeret en eller flere ræve med skab i området omkring Strandengen ved Holbæk i Vestsjælland. Dette får nu den lokale afdeling af Dyrenes Beskyttelse til at bede jægerne i  den lokale jagtforening, Hagested-Gislinge Jagtforening, om hjælp til at finde den/de syge ræve og aflive dem.

Jægernes vil bære orange veste med teksten “Reguleringsjæger” og være i området omkring Strandengen, rensningsanlægget, Holbæk Marina og Strandmøllevej.

Kilde: Nordvestnyt.dk

Hvad er ræveskab?

Ræveskab (sarcoptes scrabei) stammer fra skabmiden som kravler rundt under huden. Skabmiden er irriterende får ræven og skaber en voldsom kløe, som får ræven til at klø alle hårene af og i løbet af få måneder dør ræven af enten sydgom, vægttab eller kulde.

Er du selv reguleringsjæger fra Holbæk eller har du kendskab til personer af Hagested-Gislinge Jagtforening, så modtager vi meget gerne billeder fra reguleringsjagten.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

3 Responses

 1. RB

  katrinemichael, nu er det sådan at man ikke kan beskylde ham Jørgens for at vare en af de kloge, det eneste han går op i er sin egen agenda.

  Svar
 2. david nielsen

  Jeg havde ikke lige forventet at Dyrenes Beskyttelse vil bede jægere om hjælp, troede det var som hunden og katten.

  Men jeg læser det også som en accept og tillid fra Dyrenes Beskyttelse til danske jægere, bestemt positivt med sådan en samarbejde på tværs med så forskellige indgangsvinkler.

  Svar
  • katrinemichael

   Det er meget fint at jægerne skal regulerer rævene, men det er da ikke smart at fødevareminister Dan Jørgensen har nedsat et lovforslag, der forbyder hold af tamræve til gravtræning, af de hunde der bruges til jagten. Håber han vågner op!

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj