Register
A password will be e-mailed to you.

Den nye jagtsæson står for døren og mange jægere har ser frem til den 1. september.

Dr. Nielsen bitter

Strand- og havjægerne kan endelig få jagtprammen i vandet og drage på fjorden, nyjægere med dugfriske jagttegn skal på deres første haglbøssejagt, andre glæder sig til at se om vildtpleje tiltagene virker og mange andre jægere ser blot frem til 1. september, hvor en ny jagtsæson endelig skydes i gang.

Det er primært ænder og gæs som jages i september, men midt i september begynder agerhønsejagten for de jægere der har mulighed for denne spændende jagtform, hvor situationen og intensiteten mellem fører og jagthund oftest er vigtigere end vildt på paraden.

Hvilke jagtplaner har du for september?

Log ind og fortæl om dine jagtplaner for september i kommentarfeltet herunder og deltag automatisk i lodtrækningen om en flaske Dr. Nielsen’s. Vi finder vinderen 30. september.

Knæk og bræk.

7 Responses

 1. JægernesMagasin

  Tak for jeres fortællinger om jeres jagtplaner for september måned.

  Vinderen af en flaske Dr. Nielsen's blev Frederik Dalum og vi ønsker dig en god jagttur til det skotske højland, omend Dr. Nielsen's ikke når frem inden afrejse, må den nydes til minderne.

  Knæk og bræk

  Jægernes Magasin 
  Nikolaj Brandt

  Svar
 2. Birgitte Larsen

  September – hvilken herlig måned………. endelig jagttid igen, ud med hund og bøsse – og så endda i lunt efterårsvejr.

  For mit vedkommende byder september på tidlige morgener ved fjorden efter ænder og herlige timer i krageskjulet. Gæssene i Thy skal også prøves. Og så er der jo hjortene, der har det med at vise sig før eller efter skydetid. Desuden går turen hvert år i september (og oktober) til Sverige, hvor jeg er med i et jagtlag – elgjagt og jagt på tjur og urfugl.

  Svar
 3. frederikdalum

  Jeg skal to vigtige ting i september. Jeg skal fortsat træne intensivt med min riffel i 150-200 m skud, sådan at jeg er fuldkommen klar til at flyve til Skotland d.1 oktober, for at tage 8 dages jagt i det skotske højland. Jeg er nemlig blevet inviteret på min første jagtrejse af min gode kammerat, hvis forældre har hus i Skotland. Den anden ting jeg skal, er at få pakket min taske fornuftigt, så jeg ikke slæber for meget med. Jeg har dog plads til en flaske Dr. Nielsen, som jeg kan tage med og sige tak for turen til min kammerat. 

  Mvh. Frederik Dalum

  Svar
 4. kragejægeren

  1 sep er fatter og mig sammen med 2 andre jagtkammerater altid på ande og gåse træk oppe ved vejlerne 

  landmanden der har jorden har lige høstet men vil lade stubbene stå en ekstra uge i september for os, så må vi se om de vil slå på lokkerne og ned…

  så skal jeg til og igang med kragerne. der er rigelig med ungkrager på 2 stykker jeg har. så de nye mobile skjul er lige blevet færdige og klar til transport. ny ansigtsmaske er syet og uglen er blevet pudset og fået sat nye fjer på efter en omgang med en musvåge sidst i maj. (krageregulering 1feb-15april ) 

  så nu er bare at vente på det bliver 1 september

   

  knæk & bræk fra det nordjyske

  hilsen Kasper

  Svar
 5. susanne.k.frederiksen

  Vi er inviteret til Sverige på jagt, der er dåvildt, buk, ræv og grævling, fra den 3. sep står den på dåvildt jagt herhjemme, som vi ser frem til og jeg glæder mig sååå meget :)))

  Svar
 6. Michael1993

  Jeg forventer at skulle på min første pramjagt med en erfaren jæger midt i september. Det bliver min debut som jæger 🙂 Det er gråænder vi skal forsøge at jage ved at ligge stille i prammen med lokkeænder, altså trækjagt. For s…. hvor jeg glæder mig.

  Umiddelbart er det kun vejret som kan forhindre os i at tage ud i prammen, men jeg kan forstå at det ikke er unormalt at aflyse jagten på havet pga. dårligt vejr. Krydser finger for at vejrguderne og Diana er med mig den dag.

  God jagtsæson 

  Svar
 7. Arne Kjeldsen

  Jeg skal ud den første om morgenen og se om jeg kan få et par ænder og om muligheden også byder sig med en gås eller to. Der har de seneste morgener været et godt træk af gæs, dog i stor højde, men tiden vil vise om det lykkes at få dem til at slå op lokkerne.

  Det bliver mig og hunden – måske mit barnebarn skal med ud – meeeen lad os se, vi skal jo tidlig op og det er ikke sikkert det lykkes for ham.

  Knæk og bræk til alle.

  Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj