Register
A password will be e-mailed to you.
Natbillede krybskytter

En jæger tilbageholdte en krybskytte som blev taget på fersk gerning og blev slået ned bagfra af en anden krybskytte. Foto Action Studios

En jæger fra Nordjylland tog en krybskytte på fersk gerning og foretog en civilanholdelse, hvilket fik hans medsammensvorne til at slå ham ned.

Jægeren var på jagt med en kammerat, da de møder en mistænkelig person i Rævhede Plantage mellem Aabybro og Pandrup. Den ene jæger beslutter at kører forbi stedet senere på aftenen for at se nærmere og her ser han en blå bil med nedlagt råvildt i bagagerummet.

Jægeren tilbageholder den ene krybskytte og tilkalder assistance fra sin jagtkammerat og skovejeren for assistance. Da de kommer finder de jægeren bevidstløs på jorden, og de får hurtig kontaktet politiet samt en ambulance, som bringer den fortumlede jæger til observation på skadestuen.

Vicepolitikommisær Gerner Kannegaard oplyser at krybskytterne kører i en blå VW Passat TDI og medbringer en sort labrador. Den ene krybskytte beskrives som spinkel og mellem 180-185 cm høj, sort karseklippet hår og iført mørk jagttøj. Den tilbageholdte krybskytte talte polsk.

Politiet kan kontaktes på 114.

Hvad er din uforbeholdne mening om krybskytter? Skriv din bemærkninger herunder.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj