Register
A password will be e-mailed to you.

Initiativtageren – Glenn Mosbæk Hegaard som er passioneret jæger – står bag projektet “Jægere mod Cancer” er selv kræftramt. Den 16. januar 2015 fik han den triste besked at canceren er så fremskreden at han betragtes som “terminal” patient (uhelbredelig).

Denne besked har fået mig til at gøre alvor af en tanke jeg i nogen tid har gået med. Jeg vil lave en kampagne blandt jægere mod cancer. En kampagne der indsamler til Kræftens Bekæmpelse. Jeg har selv haft rigtig meget nytte af Kræftens Bekæmpelse under min sygdom og vil gerne sammen med alle Danske jægere være med til at give noget tilbage til denne organisation således at mange andre i fremtiden kan få nytte af deres store arbejde.

Der er allerede indsamlet over 11.000 kr.

Støt den gode sag

Har du lyst til at støtte den gode sag, kan det gøre på flere måder:

På Outdoormessen i Aalborg den 6., 7., og 8. februar vil det være muligt at møde Glenn og hans kone Mai på Jægere mod Cancer standen.

Følg med på Jægere mod Cancer’s facebook gruppe som løbende opdateres om status på indsamlingen.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

One Response

  1. henning le maire gotliebsen

    jeg syntes at det er en rigtigt god hjemme side jeg har selv kræft men er blevet behandlet med kemo og er blevet helbredt jeg går selv på jagt sammen med min hund jeg syntes at det er en rigtigt god hobby man kommer ud i naturen og får noget frisk luft

    Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj