Register
A password will be e-mailed to you.

Initiativtageren – Glenn Mosbæk Hegaard som er passioneret jæger – står bag projektet “Jægere mod Cancer” er selv kræftramt. Den 16. januar 2015 fik han den triste besked at canceren er så fremskreden at han betragtes som “terminal” patient (uhelbredelig).

Denne besked har fået mig til at gøre alvor af en tanke jeg i nogen tid har gået med. Jeg vil lave en kampagne blandt jægere mod cancer. En kampagne der indsamler til Kræftens Bekæmpelse. Jeg har selv haft rigtig meget nytte af Kræftens Bekæmpelse under min sygdom og vil gerne sammen med alle Danske jægere være med til at give noget tilbage til denne organisation således at mange andre i fremtiden kan få nytte af deres store arbejde.

Der er allerede indsamlet over 11.000 kr.

Støt den gode sag

Har du lyst til at støtte den gode sag, kan det gøre på flere måder:

På Outdoormessen i Aalborg den 6., 7., og 8. februar vil det være muligt at møde Glenn og hans kone Mai på Jægere mod Cancer standen.

Følg med på Jægere mod Cancer’s facebook gruppe som løbende opdateres om status på indsamlingen.

One Response

  1. henning le maire gotliebsen

    jeg syntes at det er en rigtigt god hjemme side jeg har selv kræft men er blevet behandlet med kemo og er blevet helbredt jeg går selv på jagt sammen med min hund jeg syntes at det er en rigtigt god hobby man kommer ud i naturen og får noget frisk luft

    Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.