Register
A password will be e-mailed to you.

Følg linket – http://www.havfriluftsliv.dk/ – og kortlæg hvor du går på jagt ved kysten og på havet, så er du med til at sikre interesse-områderne i fremtiden.

Kortlægningen vedrører friluftslivet ved havet.

Uden en kortlægning, kan jagt ikke indgå som en del af den kommende havplanlægning. Kortlægningen er dermed i din og andre kyst-jægeres interesse.
Kortlægningen fokuserer ikke på udbyttet. I stedet er fokus på jægeren – hvor og hvor ofte man er på jagt.
Alle har mulighed for at udpege deres interesseområder og få dem med i kortlægningen.

Del gerne linket med dine venner og hjælp projektet, ‘like’ evt. projektet Facebookside  og hold dig opdateret.

Danmarks Jægerforbund bakker op om projektet

Danmarks Jægerforbund bakker op om projektet og opfordrer til at deltage i kortlægningen, læs mere herom på Jægerforbundets hjemmeside, eller i medlemsbladet Jæger, maj 2015 s. 96-97.

Nyt forskningsprojekt

Kortlægningen er en del af et nyt forskningsprojekt på Københavns Universitet, der skal afdække friluftsaktiviteter med tilknytning til HAVET og FJORDENE i Danmark. Kortlægningen skal bidrage til, at friluftslivet bliver inddraget i den kommende maritime fysiske planlægning på havet, som EU pålægger alle medlemslande.
Projektet er uden kommercielle interesser og støttes af Tips og Lottomidler til friluftslivet.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj