Register
A password will be e-mailed to you.

Jægernes Magasin lancerer ny forbedret hjemmeside

Efter et halvt års forberedelse, planlægning og hårdt arbejde med overflytning af alle data samt udvikling af nyt software, kan vi stolt præsentere Jer for en ny og opdateret hjemmeside af Jægernes Magasin. Der er lagt endnu mere vægt på brugervenlighed samt mulighed for at dele viden og indhold med andre jægere, meget nemt.
Jægernes Magasin har ved samme lejlighed fået et nyt og tidssvarende udseende, som vises bedre på en smartphone og tablet.

Dette er første store opdatering af Jægernes Magasin og gennem de kommende 6 måneder vil der hele tiden komme flere og nye forbedringer til og først der forventer vi at helt i mål med opdateringen.

Vi hører meget gerne fra dig hvis du har kommentarer til ting ,der kan gøres bedre eller nemmere på siden. Smid blot en kommentar under artiklen.

Mange flere funktioner

Herunder har vi listet flere af de nye funktioner, som der er kommet til.

 • Hjemmesiden kan vises i forskellige versioner afhængig af om du bruger din normale PC, en smartphone eller tablet.
 • Brugeroprettelse er gjort endnu nemmere – Du kan oprette dig med 1 klik via sociale tjenester som Facebook, Google+ og snart Twitter.
 • Nu kan du indsende jagtnyheder. Det kan f.eks. være lokale jagtnyheder fra dit lokalområde, om et spændende arrangement afholdt i din jagtforening, jagtmesser i lokalområdet eller andet lokaltnyt.
 • Mulighed at anmelde og rate alt indhold.
 • Hel ny og opdateret jagtformidling. Den er gjort meget overskuelig og på få klik er din annonce indsendt. Du kan endda få vist billeder og video sammen med annoncen. Det er gratis at bruge og annoncerne vil være synlige i 90 dage.
 • Nye og bedre funktioner til jagtbilleder og jagtvideoer.
 • Ny kan du foreslå jagtspil og jagtapps til andre jægere.
 • Det er blevet hurtigere og enklere at indsende vildtopskrifter.
 • Det er muligt at følge diskussioner til enkelte artikler og få tilsendt en e-mail, hver gang der kommer nye kommentarer – Nemt og enkelt.
 • Brugerprofilen er forbedret og gjort mere overskuelig. (Der er mange flere opdateringer på vej til brugerprofilerne).
 • Det er gjort enklere at kommentere på artikler og indhold og nu vises kommentarer på Jægernes Magasin sammen med kommentarer fra Facebook og Google+.
 • Du skal ikke længere være bruger på Jægernes Magasin for at kommentere eller dele indhold – dog anbefales det at have en bruger, så du kan samle de ting du deler med andre under din egen personlige konto.
 • Nyt forum med flere muligheder for en god debat blandt brugerne – mere overskueligt og flere funktioner.

Gammel bruger – Hvad skal Du gøre for at komme i gang på den nye hjemmeside?

Vi har af sikkerhedsmæssige årsager ikke trukket password med over fra den gamle hjemmeside, så for at komme i gang på det nye site skal du starte med at genererer et nyt password for din konto. Indtast den e-mail du har benyttet på vores gamle site.
Du vil derefter modtage en e-mail med et nyt password du kan benytte til at logge ind på hjemmesiden. Har du tidligere indsendt indhold, vil det nu være tilknyttet din nye bruger.
Ønsker du nemmere login fremover, kan du benytte Facebook / Google+ login knapperne og forbinde din JM konto med disse tjenester.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj