Register
A password will be e-mailed to you.

Jagtblog har været på en rejse gennem de sidste par år og siden stod overfor endnu en opdatering. Valget stod mellem at fortsætte konceptet samt tilføje og opdatere designet og andre mindre bruger funktioner eller udvide bloggen til at danne en platform for alle Danmarks jægere, hvor alle kan være med til at blogge og debattere samt kombinere tekst og historier med jagtbilleder og video. Ingen andre danske jagtsider tilbyder denne funktionalitet til sine brugere, så ideen til opdatering var skabt.

Hurtigt blev det klart med det nye koncepot, at navnet jagtblog, ikke er tilstrækkelig sigende for sidens formål og hvad er mere nærliggende end at kalde siden for, hvad det er – Nemlig et jagtmedie til danske jægere, som kan udvikles i fællesskab, kombineret med artikler, guides, nyheder og en masse andre spændende funktioner, derfor navnet Jægernes Magasin.

Du skal blot oprette en bruger for at kunne deltage samt få adgang til følgende:

  • Uploade dine egne jagtbilleder samt fortælle om oplevelsen på billedet
  • Del egne eller andre youtube videoer ved at blot at tilføje videoen
  • Fortæl dine egne jagthistorier
  • Opret en gratis annonce på vores jagtformidling, og vis billeder af jagtområdet, jagthytten eller andet
  • Del dine gode vildtopskrifter med andre jægere
  • Tilføj selv bog og filmanmeldelser, jagtforeninger, jagtrejseselskaber, jagtbutikker og mere i vores guide system
  • Deltage i jagtdebatten på vores jagtforum
  • Kommentere på artikler, billeder, videoer, spil og meget andet

Mange gode grunde til at oprette en bruger og deltag aktivt i udvikling af Jægernes Magasin – Skabt til danske jægere.

Vi hører meget gerne om jeres oplevelser med siden, ris/ros, ønske om nye tiltag og funktioner eller blot noget helt andet. Send blot en mail til info@jaegernesmagasin.dk.

Vi håber I vil tage godt imod tiltaget.

Knæk og bræk

Mvh.

Nikolaj Brandt / Claus Heinrich & teamet bag Jægernes Magasin

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj