Register
A password will be e-mailed to you.

Første jagt applikation

Den første jagt app til smartphones som hedder Jagttider har nu været på markedet i ca. en måneds tid. Den er udgivet både til android telefoner og iphone og koster 12 kr. (Køb jagtapp).

Programmet indeholder de generelle og lokale jagttider. Derudover er der indbygget et schweisshunderegister og en funktion som viser soltider for en række danske byer.

Denne jagtapp er klart et vellykket værktøj som enhver jæger burde have med på jagt.

Jagt programmet har desuden fået fine anmeldelser både på android- og itunes markedet af brugerne.

Jagt app smartphones
Hovedskærmen som giver et godt overblik over de forskellige funktioner.
Manden bag hedder Sandro Zecevic og foruden at være en ivrig og forholdsvis nyjæger studerer han til Business Development Engineer på Århus Universitet i Herning. Dermed er dette blevet til et projekt sideløbende med studiet. Endvidere udtaler han at inspirationen til denne jagtapp stammer af netop behovet for nogle af disse informationer på selve jagten, såsom et præcist tidspunkt for hvornår solen går ned.

Jagt app smartphones schweishunderegistret
Oversigt over de forskellige regioner i schweisshunderegistret.

Fremtiden for jagt app’en

Sandro har udtalt til Jægernes Magasin at arbejdet med den kommende store opdatering er fuldt i gang. Arbejdet har været forsinket af nogle små fejl som havde sneget sig ind på iphone versionen, men disse er rettet. Derudover har der været et par eksaminer som skulle overstås men dette er også ude af verden.
Fremtidens opdatering af programmet vil indeholde bl.a. brug af GPS sammen med soltider funktionen og schweisshunde registreret. Dermed bliver det nemmere og hurtigere at finde frem til de ønskede informationer. De eksisterende funktioner vil desuden blive udvidet med udvidet solkalender, eksempelvis med endnu flere soltider for flere byer.
Foruden disse eksisterende funktioner vil der blive integreret en jagtjournal således man kan notere hvad man har nedlagt. Dermed bliver det også nemmere at indberette sit vildtudbytte til skov og naturstyrelsen når det skal gøres.  En anden funktion som også med stor sikkerhed kommer i den fremtidige version hedder ”Hvad må jages i dag” og beskriver hvilke arter der må skyde den pågældende dag.

jagt app smartphones jagttider
Et eksempel på de generelle jagttider.

Hvor kan jagt app købes

Dette jagtprogram kan købes, som tidligere nævnt, både til android telefoner og iphone telefoner:

Her kan du købe jagtprogrammet til Android og iPhone.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

6 Responses

 1. susanne pedersen

  hvad betyder det helt nøjagtig i praksis,at invasive arter må nedlægges på jagt uden forudgående aftale med lodsejer.

  Svar
 2. Karsten Jensen

  Fed apps 🙂 Har lige købt den.

  Nogen der har kendskab til andre jagt relaterede apps til Iphone?

  /Karsten

  Svar
 3. Ole Riis

  Alle tiders program som vi har ventet på længe og som man har ved hånden!

  Der er særregler for mårhund! som ikke er med i programmet.

  Der er i de nye jagttider 2011 indført jagttid på mårhund fra 1. september til 31. januar. Det betyder at mårhunden og andre invasive arter må nedlægges på jagt uden forudgående aftale med lodsejer, derudover må ungjægere mellem 16 og 18 år også deltage i jagten på mårhunden. (Regulering af skadevoldende vildt kræver personen er fyldt 18 pr).

  Derudover er det tilladt at regulere mårhund hele året og uden for jagttiden efter gældende regler for bekæmpelse af skadevoldende vildt jf. Bekendtgørelsen om vildtskader §8. Denne regulering kræver ikke forudgående tilladelse fra Naturstyrelsen.

  Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj