Register
A password will be e-mailed to you.

Til februar er der messe i Aalborg med fokus på natur, jagt og sportsfiskeri
For fjerde gang kan Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) 6., 7. og 8. februar 2015 åbne dørene til specialmessen OUTDOOR 2015 – Natur, Jagt og Sportsfiskeri, og der venter de mange jægere, sportsfiskere og naturentusiaster en mangfoldighed af underholdning, rådgivning og udstillingsstande, hvor udstillerne præsenterer de seneste nyheder og services.

SE OGSÅ: TV reportage fra jagtmessen i Odensen

Ud over et besøg på de mange kommercielle stande er der rig lejlighed til, at de ca. 11.000 besøgende kan få en snak med de mange non-kommercielle udstillere, som tæller interesseorganisationer, foreninger, klubber m.m. Naturstyrelsen, Danmarks Jægerforbund, Danmarks Naturfredningsforening, Naturvejlederne i Aalborg Kommune er blot nogle af dem, som vil være til stede for at give besøgende nyttige oplysninger og gode råd.

Stærke brands repræsenteret

De kommercielle udstillere bringer et omfattende produktprogram til Aalborg og besøgende vil blive præsenteret for en bred vifte af stærke brands, som f.eks. Beretta, RX Helix, Tikka og Sako. Desuden vil der være mulighed for både nybegyndere og erfarne jægere at teste skydeteknikken på lerdue-skydebanen, og hvis man går med tanker om at forsøge sig med buejagt, så vil Foreningen af Danske Buejægere være til stede under hele messen. De vil på indendørs skydebaner bistå interesserede med tekniske råd og vejledning, ligesom der vil være mulighed for at forsøge at ramme dyreattrapper på 20 meters afstand.

Outdoormesse bueskydning

Arbejdende konservatorstand

Som noget helt nyt kan OUTDOOR 2015 præsentere en arbejdende konservatorstand. Erling Mørch fra Lading ved Sabroe har mange års erfaring indenfor faget og vil på messen vise hvordan arbejdet konservering af dyr foregår. Samtidig kan publikum få en snak med ham om de mange muligheder for konservering af såvel jagttrofæer som mindre dyr og fugle, så man kan få størst mulig glæde af jagtbyttet.

Outdoormesse konservator

Omfattende sceneprogram

OUTDOOR messen byder på et stort og varieret program med mange indslag på scenerne. For blot at nævne lidt af udbuddet, så vil der for jægere og andre interesserede være mulighed for lørdag og søndag at se, hvordan et krondyr bliver flået, tilberedt og herefter serveret som smagsprøvet. Der vil være forskellige hundeopvisninger, blandt andet ved Schweissregistret, der sætter hundene på sporarbejde i Kildeparken. Og man kan i Kildeparken udenfor AKKC opleve falkeopvisning ved falkoner Frank Skaarup. Falken vil være fritflyvende i parken midt i Aalborg, og publikum vil kunne mærke falken, når den flyver tæt forbi for at fange sin bytteattrap.

Nyt OUTDOOR-tiltag

Som et nyt tiltag i forbindelse med OUTDOOR 2015 har AKKC oprettet Facebooksiden ’Outdoor2015 – Natur, Jagt & Sportsfiskeri’. Her kan aktive naturbrugere få inspiration til netop deres udendørs fritidsbeskæftigelse, og de kan komme i kontakt med andre personer, der deler deres hobby og udveksle erfaringer med dem – samt med professionelle aktører fra en bred vifte af outdoor-aktiviteter.

Facebooksiden er skabt for at bringe fokus på de mange muligheder, der både findes i den danske og udenlandske natur og for at skabe en platform, hvor brugerne også får mulighed for at dele deres billeder og erfaringer med hinanden. Derudover vil der løbende være konkurrencer om lækre præmier til outdoor-livet. Du kan besøge den nye side her: https://www.facebook.com/outdoor2015

Messens åbningstider er fredag 6. februar kl. 14 – 19 og lørdag 7. og søndag 8. februar kl. 10 – 17. Yderligere oplysninger om messen på www.outdoormesse.dk, hvor programmet for messen opdateres løbende.

 

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj