Register
A password will be e-mailed to you.

Nak og Æd, også i 2015

Nak og Æd

Nak og Æd er blevet forlænget med endnu en sæson. Det betyder 10 nye afsnit i 2015. Foto fra Nak & Æd Facebook side.

Nak & Æd er netop blevet forlænget endnu en sæson!

Det betyder at der kommer 10 nye afsnit i 2015 og det der bliver 6. sæson. Lige nu er Nak & Æd i fuld gang med at producere 5. sæson, som sendes efteråret 2014 på DR2, skriver Nak & Æd på deres Facebook side.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

6 Responses

 1. The Svanemand

  Hey, hey, hey & og så også lige HAJ, I to, Mads og Morten!

  Lad nu være med at forfalde til nedgørelse af disse kvindemennesker, der så tappert vover at kommentere en rigtig DR-Røvsudsendelse.
  Jeg synes (rent faktisk helt uden 80/90’er-ironi!!! – tro mig),
  at det er bravt, at I gider, de Damer!

  OG:
  Jeg synes, det fremgår klart af de fortsat herlige udsendelser, at vore to helte-gutter (antihelte? – Herrrrlicht)
  er af den for mig at se eneste virkeligt troværdige mandetype; den, som på vaskeægte skabs-romantisk velfærdsdansker-vis, hædrer og opstiller KVINDEN derhjemme som meningEN med den simple og vilde mands tilværelse!

  (Jeg ved, det igen lyder superhyper-ironisktkt, men nej!)

  Det er for mig derfor, det bliver ved med at være skægt at følge sin egen åbenbart udødelige drengselrøv i udviklig og forvikling sammen med DR-Røve(r)ne!

  Og det er dér, vi skal ramme tøsern’/damern’/de-umiddelbart-forekommende-sure-løg….. (yoyo…en mand SKAL jo altså ramme en dame bare en gång imelllannn, ikkesandt….) :

  Piger, læg mærke til gutternes yderste seriøsitet, når det handler om at skyde (Jønne er en helt suveræn skytte) og at tilberede (nammenammeNikkelajs)
  samt at ære ved at nyde, nyde, nyyyde! Man blir’ dæwlmig så sulle, hver gang!

  Jeg selv kunne og bør dog komme med et vel egentligt rigtigt og dejligt feministisktktkt synspunkt fra mit eget blødende Hierte
  (den ellers bette, svarte steen):

  Man kunne rent faktisk godt mangle en endnu stærkere udtrykt

  respekt

  for det nedlagte dyr.

  Jeg er selv SÅ langt fra at være jæger eller ryger, men jeg respekterer DRengerøvernes måde, og jeg tror den eneste måde, I kan forbedre Jer på, er ved at ære det så fornemt men samtidigt overmåde barskt aflivede dyr

  noget/meget

  mere klart og tydeligt.

  Men åkkæj, sådan er den velfærdsdanske tradition jo ikke…..Eller hvad siger I, Jøk&Nik: Kryber der ikke noget ind under piberøgen her………..?

  Under ålle omstændigheder: KeeeeeepOnRockiiiiiiiiiin til hele 4-mandsholdet bag en glimrende og original udsendelse, som ingen vil kunne gøre Jer efter!

  Venligst til Røvene og D-BAT-Ørerne, The Swanman, Toplærkevej, Tullegod.

  Svar
 2. The Svanemand

  Det er og bliver et par hamrende herlige drengerøvere, de to gutter.
  Man skal lige vænne sig til dem, og så er man afhængig og følger dem gerne hver dag!
  Livsbekræftende er de – og dejligt, at de nægter at kysse noget som helst bagi.
  Tak DRENGE!
  Kærlig hilsen, Lars Svane, Jelling Zity.

  PS. Og genialt sat sammen med den fedeste musik, som netop er bestilt på Bib.dk!!!!

  Svar
  • hanne

   det er da utroligt at ikke et af afsnittene kan laves uden at de to herrer skal sidde med øl og spiritus .jeg syntes ikke det er ok at vise sammen med jagt

   Svar
   • Mads

    Hold da op Hanne, 2 mænd der hygger. Med lidt uskyldig øl. Det er det, der er grundessensen. Hvor gammel er du lige? (Jeg går ud fra du ikke er jæger)

   • Morten Bjørnholt-Schou

    Suk!!! Det næste bliver vel at de ikke må have gevær med, og skal lave linsegryde med grillet tofu… og huske at vise seerne, at de vasker hænder og spritter grundigt af inden de rører ved salatbladene. Get a life Hanne!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj