Register
A password will be e-mailed to you.
ulv_feldsted_foto_naturhistorisk_museum_facebook

Naturhistorisk Museum Aarhus har fået tilsendt billedet af ulven. Foto Naturhistorisk Museum Aarhus/Facebook

Det er tredje gang en ulv fanges på kamera i Danmark. Denne gang er billedet taget i Feldborg-området nord for Herning i Midtjylland og billede er fra et opsat vildtkamera. Det er ikke fastslået om det er den samme ulv, som er fotograferet alle gangene, eller om der er tale om flere ulve.

Naturhistorisk Museum i Aarhus skriver på deres Facebook side:

Med sin skuffede attitude ligner ulven til forveksling det individ, der blev fotograferet ved en roekule nær Harrild Hede for en måned siden og igen nær Vinderup for tre uger siden. Vildtkameraet viser også billeder af dådyr på flugt, hvilket stemmer med fund af døde dådyr nær Ørre ved Herning.

En flok får blev angrebet i Midtjylland i februar og en senere gentest fastslog at det var en ulv som stod bag.

Hvad syntes du – Er der plads til ulven i Danmark

Log ind og skriv din holdning.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

4 Responses

  1. J.A.Jensen

    Jeg mener klart at vi har for lidt plads i dk. At der allerede med få (måske kun et) individer, er overfald på husdyr, hvad ville en flok så ikke kunne gøre af skade, og det vil uværgeligt ende med konfrontationer ulv og mennesker imellem.

    Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj