Register
A password will be e-mailed to you.

Der er flere forskellige måder at følge med på, når der kommer nyt indhold på Jægernes Magasin, udover selvfølgelig at besøge siden dagligt.

Herunder findes en beskrivelse af vores forskellige kategorier med tilhørende RSS feed og længere nede i artiklen kan du læse, hvordan du følger med på de sociale medier.

Kategorier og RSS Feed

Hvad er RSS Feed?

RSS står for “Really Simple Syndication”, som er en teknik der går det muligt for dig at følge med, når der kommer nyheder og andet indhold på Jægernes Magasin.
Du kan abonnere på dem med dit RSS-program, og løbende blive hold informeret om indlæg.

Sådan kommer du i gang med RSS Feeds

Først skal du vælge en RSS-læser og der er rigtig mange at vælge mellem. En mulighed er Google Reader, som er en internetbaseret RSS-læser, så du behøves ikke downloade et program til din computer. Herefter tilmelder du blot de RSS Feeds nedenfor,som du gerne vil følge.
Der findes andre RSS læsere, fx RSS Feed, som downloader et lille program til din computer.
Kategori RSS

Artikler:
Artikler er tidsfølsomt indhold som jagtnyheder, pressemeddelelser, nyt fra redaktionen og lignende.

jaegernesmagasin.dk/feed/
Forum:
Her kan alle debattere og stille spørgsmål til andre brugere om alt indenfor jagt.
jaegernesmagasin.dk/forum/rss/

Jagthistorier:
Her kan alle frit fortælle og dele jagthistorier med andre. En jagthistorie kan handle om alt mellem himmel og jord, så længe det er jagtrelateret. Fx en jagtrejse, en god dag på havet, opbygning af vildtremise og lignende.

jaegernesmagasin.dk/jagthistorier/feed/
Jagtformidling:
Her kan alle opslå en jagtannonce om jagtudlejning, jagtleje, bytte jagt, salg af jagtrejser, gratis jagt og lignende ganske gratis.
jaegernesmagasin.dk/marked/jagtformidling/feed/
Billeder:
Her kan alle vise og dele sine jagt- og naturbilleder med andre. Der er mulighed for at modtage kommentarer og konstruktiv kritik.
jaegernesmagasin.dk/billeder/feed/
Videoer:
Har du en favorit video på Youtube, du gerne vil dele med andre, så kan du gøre det her. Det er muligt at kommenterer på videoerne.
jaegernesmagasin.dk/video/feed/
Spil:
Her findes et stort udvalg af af lærerige jagtspil og sjove skydespil.
jaegernesmagasin.dk/spil/feed/
Opskrifter:
Her kan alle dele sine vildtopskrifter med andre samt finde inspiration til vildt på bordet. Alle kan kommenterer på opskrifterne og supplere med egne erfaringer.
jaegernesmagasin.dk/opskrifter/feed/
Guides:
Guides består af en oversigt, som henviser til jagttegnskurser, udbydere af jagtrejser, anmeldelser og beskrivelser af jagtbøger og jagtfilm, jagtforretninger som sælger jagtudstyr, jagtforeninger i Danmark samt aktuelle jagtforedrag og events.

 

Jægernes Magasin på sociale medier

Facebook

Facebook er det mest populære sociale medie i Danmark med sine mere end 2.8 mio. danske brugere.
Når der kommer nyt indhold i kategorierne ”Artikler” , udgives disse automatisk med en teaser på Facebook.

Twitter

Twitter er populært i udlandet men har endnu ikke rigtig slået igennem i Danmark, dog er der stadig mere end 70.000 danskere brugere.
Når der kommer nyt indhold i kategorierne ”Artikler”, udgives disse automatisk med en teaser på Twitter.

Youtube

Youtube er en social video medie med ca. 1.8 mio. danske brugere. Her udgiver Jægernes Magasin gratis jagtfilm. Hvis du har en profil på Youtube og abonnér på vores kanal, så bliver du automatisk adviseret når vi udgiver nye gratis jagtfilm.

Google+

Google+ er Google svar på et socialt medie, hvor der i dag er ca. 200.000 danske brugere.  Her gøres løbende opmærksomt på nyt indhold på Jægernes Magasin.

Nyhedsbrev

Vi udgiver et nyhedsbrev når vi har noget på hjertet og ikke hver gang der udgives nyt indhold. Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev via nedenstående formular.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.