Register
A password will be e-mailed to you.

Mitjagtblad udkommer nu med en gratis print udgave til de danske jægere. Bladet vil udkomme to gange årligt, og første gang er 30. juli i år.

Siden starten i 2014 er udgivelsesfrekvensen af det interaktive jagtmagasin øget således at det nu udkommer hver den 15. i hver måned.
Den 30 juli er der premiere på mitjagtblad.dk´s gratis print magasin. Magasinet er på 100 sider – ligesom det digitale magasin – og kommer i et oplag på 20.000 eksemplarer. Magasinet vil blive distribueret gratis til jægerne henover efteråret på gamefairs, åbent hus arrangementer samt på roadshows i jagtrejsebranchen , hvor mitjagtblad.dk vil være til stede.

Herudover vil det blive uddelt gratis fra de større jagtbutikker landet over.

Print udgaven vil afspejle hvad læserne kan finde i de digitale udgaver og der vil således være reportager om jagt i ind- og udland, test af våben, grej og beklædning.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj