Register
A password will be e-mailed to you.

Rekordmange kvindelige jagttegnsløsere

Kvindelig jagttegnsløsere

Der har aldrig tidligere været registreret så mange kvindelige jagttegnsløsere som i jagtsæsonen 2011/12. Foto ProAdventure, Flickr.com

Siden 1973 er mandelige og kvindelige jagttegnsløsere blevet opgjort særskilt og aldrig før har så mange kvinder indløst jagttegn som jagtsæsonen 2011/12. I alt 171.972 personer indløste jagttegn, hvoraf 9.603 eller 5,6% var kvinder.

Der er stor forskel i vildtudbyttet for hhv. mænd og kvinder. 69,4% af mændene fik mindst ét stykke vildt med hjem mens det samme tal for kvinderne var 29,7%. I gennemsnit fik mændene 26,1 stykker vildt med hjem, mens kvinderne fik 10,4 stykker vildt.

Manglende indberetning af vildtudbytte

68,7% af jægerne indberettede vildtudbytte, eller næsten hver trejde jæger manglede at indberette. Dette må og skal vi gøre endnu bedre! Jo flere data desto større sikkerhed for tallene og dermed et mere sagligt grundlag at vurdere ud fra.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj