Register
A password will be e-mailed to you.

Denne film er en ærlig beretning om vejen til det eftertragtede buejagttegn.

Filmen handler om, hvordan du bliver buejæger i Danmark.

Hvis du allerede har et jagttegn i dag – hvilket er en forudsætning for at blive buejæger – og går med overvejelser, eller blot finder buejagt interessant og fascinerede, så er filmen “Sådan bliver du buejæger” en must see.

Filmen er en åben, autentisk og ærlig beretning om mine personlige oplevelser på vejen mod buejagttegnet. Jeg har taget kameraet med hele vejen for at fortælle og vise Jer, hvordan forløbet foregår fra beslutningen om at blive buejæger er truffet og frem til buejagtprøven. Jeg viser Jer mine op- og nedture på min rejse mod det eftertragtede buejagttegn!

Kan du lide filmen må du meget gerne kreditere os med en LIKE, og del endelig med alle din jagtkammerater!

Tusind tak, og Træk og slip

Filmen præsenteres i samarbejde med Foreningen af Danske Buejægere,  (FADB)

Du er velkommen til følge Nikolaj Brandt fra filmen på Facebook:

Følg Nikolaj Brandt fra filmen på Facebook

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

3 Responses

  1. Torben Beck

    Spændende og tusind tak for at dele hele din oplevelse med os andre.

    Keep up the good work!!

    Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj