Register
A password will be e-mailed to you.

Så kører vi igen en jagtkonkurrence på Jagt i Danmark og denne gang i samarbejde med Gyldendal.

Sådan vinder du et fedt eksemplar af jagtbogen “How to Hunt” til en vejledende pris på 450 kr. Her kan du læse vores boganmeldelse af “How to Hunt”.

Sådan deltager du
Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrence er at indsende dine jagtbilleder fra 2010 eller fra de foregående jagtsæsoner. Der er ingen krav til motiv, emne eller tema på jagtbillederne, men blot de bedste billeder du har taget. Billederne kan vise alle mulige forskellige jagtsituationer. Alle kan indsende et ubegrænset antal billeder.

Krav til indsendte billeder
Det skal være nemt for andre at “læse” og forstå situationen på jagtbilledet, så derfor skal følgende indsendes sammen med hvert billede:

 • Kort sigende overskrift, ca. 3-6 ord
 • Kort beskrivende tekst, ca. 15-20 ord

Du kan se et eksempel på overskrift, beskrivende tekst og billede herunder.

Alle jagtbilleder med overskrift og tilhørende beskrivende tekst vil blive vist løbende på jaegernesmagasin.dk, efterhånden som de modtages. (Billederne må ikke indeholde reklame, fx henvisning til en forretning eller lign.)

Du sender blot dine jagtbilleder med tilhørende beskrivelse til info@jaegernesmagasin.dk og skriv “Jagtbilleder” i emnefeltet.

Afslutning af konkurrencen
Vinderen af konkurrencen findes 1. marts 2011 ved simpel lodtrækning blandt alle deltagerne og vedkommende får direkte besked på e-mail samt offentliggøres her på bloggen. (Gyldendal har sponsoreret to eksemplarer)

Se de mange flotte jagtbilleder og jagtfotografier som er indsendt til jagtkonkurrencen.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

One Response

 1. Jagtblog

  Tak til alle der har deltaget i konkurrencen og for de mange flotte billeder der er indsendt ifm. jagtkonkurrencen om at vinde jagtbogen “How to Hunt”.

  Vinderne er i dag fundet og det blev:

  Kaj Bigum Hilfling med billedet “Apportering af ræv”

  og

  Morten Sparvath med billedet “Gravjagt”

  Her kan du se alle jagtbillederne

  Stort tillykke til Kaj og Morten og rigtig god fornøjelse med jagtbogen.

  Mvh.

  Nikolaj Brandt
  Jaegernesmagasin.dk

  Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj