Register
A password will be e-mailed to you.

Systofte Buejæger Konsortium søger nye medlemmer.

Til jagtsæsonen 2017/18 søges nye medlemmer til et hyggeligt buejagt konsortie beliggende på Falster.

Systofte Buejagt Konsortium har fået nogle ledige pladser til nogle jægere med begejstring for buejagt, det gør ingen forskel om du er ny jæger eller veteran, eller om du er mand eller kvinde men det hjælper, hvis du både nyder forberedelsen og pasning af reviret såvel som timerne på jagt. Medlemskab koster årligt 6000kr fordelt på to rater forår og efterår med udgifter til foder og vedligehold oveni. Der kommer ingen udgifter du ikke selv er med til at stemme om.

Vi jager på 115 ha. i Systofte skoven nord for Nykøbing Falster. Terrænet er blandet nåle- og løvskov med marker på alle sider, som dog ikke er med i jagten. Der er mange gode tykninger til råvildtet og vi har med succes gang i tre foderhuse og to fodertønder.

Terrænet har en god bestand af råvildt, harer og snepper, men fasaner ser vi ikke mange af. Der bliver hvert år høstet nogle flotte bukke i Systofte og alle dyr har været sunde og stærke.

Råvildtet jager vi kun med bue, men der kommer strejfene dåvildt til fornøjelse for riffeljægerne i konsortiet. Skovens vandhuller og åen mod vest har ofte ænder i, hvis man vil underholde sig med jagt på dem. Der er få ræve og to kunstgrave, som også gir’ anledning til gode timer i skoven.

Vi afholder 4-5 fællesjagter om efteråret, samt organiserer hagljagt efter snepper når vi har lyst til det. Medlemmer beholder nedlagt vildt uden merpris og man kan frit tage en gæst med. Med i jagtlejen har vi adgang til køkken og bade faciliteter ved maskinhuset.

Skriv en mail på jimmi@teliamail.dk med kontakt info hvis dette har fanget din interesse, og lad os finde en weekend hvor vi har fællesjagt hvor du kan komme og se herlighederne, og hilse på de andre i konsortiet.

Der vil blive taget kontakt til dem der viser interesse i start/midt oktober, fra en af konsortie medlemmerne.

Jimmi


Pris

Pris - DKK0.00

Kontakt information

Fornavn -
Efternavn -
Email -
Telefon -
Hjemmeside -

Sted / Adresse

, , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj