Register
A password will be e-mailed to you.

Easyhunt lancerer en ny tjeneste til smartphones, en funktionel app til jægere som skal hjælpe før, under og efter jagten. Jagt kammerater kan nemt blive inviteret til jagter. Du kan skabe jagtkort på stedet og bruges på mobiltelefoner, og årstidens jagter kan planlægges på en kalender. Easyhunt er siden 2009 udgivet på svensk, norsk og finsk og nu også på Dansk.

Easyhunt er en web service med tilhørende app, der hjælper jægere til at organisere jagten, uanset om du jager alene eller i jagtselskaber. På Easyhunt.com kan man oprette medlemmer, jagt kort, planlægge jagter, sende invitationer, få statistikker om over faldet vildt, uploade billeder og dokumenter og kommunikere gennem et forum. Alle har deres eget login og gæster kan oprettes på dags basic.

Før jagten
På hjemmesidens kalender kan man se planlagte jagter. Jagt kammerater inviteres via e-­‐mail eller sms, og det er nemt at se hvem der acceptere indbydelsen til jagten. På hjemmesiden kan du oprette kort over jagt reviret og markere poster, symboler og naboskel. Kortet kan derefter uploades i telefonen, og kan ses i en smartphone app, eller udskrives eller også bestilles i slidstærkt vandafvisende materiale.

Under jagten
Alle medlemmer i jagtkonsortier kan downloade gratis appen Easyhunt for Android eller iPhone. Der kan man se kort over reviret samme sin egen og jagt kammerater positioner i realtid. Det gør det nemmere at holde drevet, eller hvor skellet er. Sikkerheden er også forbedret markant, da det altid er muligt at se hvor de andre i jagtselskabet er her og nu.

Efter jagten
Med funktionen “jagt rapporten” på hjemmesiden, kan man lave simpel statistik på observerede og faldet dyr. Hjemmesiden rummer også fotoalbum, dokumenter arkiver, fora og andre funktionelle værktøjer der letter jagten.

Easyhunt på mobil 

Med kortet i mobilen finder man nemt vej til sin post. Jægeren ser sin egen og
de andre medlemmers positioner i realtid med GPS-­‐positionering.

Easyhunt kombinerer web og app. På webbhjemmesidenn kan man enkelt bygge jagtkort over reviret som man kan se i appen. I appen ser man sin egen og jagtkammeraters positioner.
Du finder siden her: easyhunt.com (Brugernavn: easyhunt, Adgangskode 9876)

Om Easyhunt
Easyhunt blev lanceret i Sverige under navnet Krut.se i 2009 og har i dag 48.000 brugere i Sverige, Norge og Finland. Easyhunt er gratis med dit abonnement Easyhunt Plus, som koster kun € 22 pr år for en gruppe på 10 jægere eller € 33 per år for et ubegrænset antal brugere, har du adgang til kortet tjenesten.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

2 Responses

  1. Kurt iversen

    Det er muligt at Mao-appen er smart, men jeg savner mulighed for at kunne logge på hjemmesiden via mobil eller tablet. Indtil det bliver en mulighed finder jeg den værdiløs

    Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj