Register
A password will be e-mailed to you.

Min kammerat og jeg har udviklet en Jagt app til Android, da vi har ladet os fortælle at det mangler en kvalitets app med et let og overskueligt design. App´en hedder Jagt Pro og inderholder følgende funktioner: Nyheder direkte fra Danmarks Jægerforbund, Vejrudsigt (samt sol- op og nedgang) med 5 dages prognose, Jagttider, Journal samt Schweiss register.

Vi har udviklet app´en i samarbejde med erfarne jægere, for at sikre den bedst mulige kvalitet samt brugervenlighed. Samtidig arbejder vi mod hele tiden at opdatere samt forbedre app´en, så vi kan nå vores mål om hurtigst muligt at stå med det bedste produkt på markedet. Vi har her kort tid efter lanceringen allerede over 50 downloads, samt fået flot feedback fra vores første købere.

Jagt proApp´en har en introduktionspris på 10kr. til de første 100 køb, hvorefter prisen vil stige en smule. Så det er med at være hurtigt ude.
Vi tillader os at tage dette beløb for app´en, for derved at kunne finansiere de fremtidige forbedringer der måtte være, og hvis alt går godt, i fremtiden at kunne udvikle en version til iPhone samt Windows Phone.

Vi håber i vil bruge tid på at se nærmere på Jagt Pro og selvfølgelig støtte vores projekt ved at købe den. Jo flere der køber app´en jo flere midler giver det os til forbedringer.

På forhånd tak

https://play.google.com/store/apps/details?id=dk.appografen.jagt.pro

6 Responses

 1. Christian

  Hej Svips

  Jeg er en af udviklerne bag Jagt Pro, og jeg kan give dig et svar på problemet. Da vores app blev lanceret, havde vi valgt ikke at gøre det muligt at downloade den til tablets. Herunder hører så åbenbart mange af de nyeste smartphones, qua deres store skærmstørrelse. App´en tror simpelthen at der er tale om en tablet. Denne fejl har vi dog rette allerede en gang, så download burde være muligt. Af og til opdaterer Google deres server, og det er muligvis herunder der er sket en fejl. Jeg skal i hvert fald forsøge at finde ud af det snarest muligt, så du også kan benytte app´en. Jeg undskylder for de ulejligheder du oplever.

  Mvh Christian

  Svar
  • Svips

   Hej Chritian,

   Ah lyder dejligt tak! Vil holde øje med appen og installerer når Google giver lov. Tak for forklaringen 🙂

   Svar
   • Christian

    Hej igen Svips.

    Jeg kan bekræfte at vi igen har kunne downloade Jagt Pro til flere tablets, så det burde derfor for dig også være muligt at downloade app’en. Hvis du stadig oplever problemer, så lad mig endelig vide det.

    Mvh
    Christian

 2. Svips

  Hej kan i evt. hjælpe omkring denne app. Ville rigtig gerne teste den efter at have læst om den her på siden, men den siger inde på Google Play at:

  Denne app er inkompatibel med alle dine enheder.

  Jeg har en ASUS tablet, Samsung minitablet, HTC M8 One og de er på seneste version af Android – pt. 4.4.2 – Jeres app siger: Kræver Android 2.2 og nyere

  Så jeg er en smule i tvivl om hvorfor jeg ikke kan få denne installeret på nogen af disse Android devices? Er normalt ikke en fejl jeg har set på andre apps.

  På forhånd tak og håber jeg kan komme til at fremtidigt gøre brug af appen

  Svar
 3. claus pedersen

  Jeg har downloaded den til android og den er rigtig god, virker hurtig og stabil, og jeg ved efter korrespondance med udvikleren at der arbejdes intenst med at udvikle app’en og give den nye features.
  Kan kun anbefale den.
  Claus

  Svar
 4. Lars

  Spændende app – desværre har jeg en iphone så jeg må vente til der evt. kommer en ios app. Men jeg savner sådan en app, så jeg ville købe den.

  Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj