Register
A password will be e-mailed to you.

Næstved jagtforening er et relativt nyt foreningsnavn for en forening med med en gammel historie, foreningen ændrede navn i efteråret 2011 fra Jægerklubben For Næstved & Omegn, forud har der været en fusion af jagtforeningerne Hubertus, der i efteråret 2011 kunne have fejret 90 års jubilæum og Næstved Jagtforening

Foreningens formål er at gennemføre aktiviteter og arangementer af bred jagtlig relevans såvel for “gamle” som nye jægere. Foreningen samarbejder i stort omfang med Næstved Strandjagtforening og Karabæksminde Stranjagtforening om relevante arangementer.

Foreningen er sammen med de to Strandjagtforeninger og Næstved Flugtskydningsforening fælles og at drive Næstved Flugtskydningscenter, der i det daglige ledes af et nedsat forretningsudvalg.

Herudover nedsætter besrtyrelsen de relevante udvalg som det løbende vurderes at være behov for, det er disse udvalg der er er ” rygsøjlen” i foreningen og som hovedregel afholder de arangementer der er relevante, heraf kan nævnes:

Jagthundetræning
Riffeltræning og indskydning
Frivillig jagtprøve for nye jagttegnsaspiranter
Foresdrag kurser m.m.
jagtargementer
Madlavning
Bukkepralemorgen
Bestyrelsen er altid åben for nye input der kan medvirke til at foreningen fortsat kan være dynamisk og til glæde og gavn for jægerne i Næstvedområdet.

Hjemmeside: http://www.naestvedjagtforening.dk/
Adresse: 4700 Næstved

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj