Register
A password will be e-mailed to you.

Historien om Remodex Jagtrejser

Remodex Jagt har arrangeret jagtrejser til Polen siden 1992. Gennem mange store jagtoplevelser og mange arrangerede jagtrejser, har givet Remodex en bred viden og forståelse omkring jagtorganisation i Polen.  Ønsker du at komme på riffeljagt i Polen, så er Remodex meget behjælpelig med finde den rigtige jagt i Polen til dig.

De hjælper med at arrangere individuelle jagt og drivjagter for store eller små grupper. Remodex kan ligeledes hjælpe med at sørge for transport til og fra lufthavnen, tilrettelægge fritiden for ledsagere og ikke-jægere, som tager med på jagtrejsen.

Jagtbart vildt med Remodex

Remodex Jagt samarbejder med jagtrevirer i det sydlige, vestlige og nordlige Polen og kan garantere for uforglemmelige jagtoplevelser. Naturen på de forskellige jagtrevirer er smuk og enestående.

 

Jagtrejse land Vildt der kan jages
Polen Vildsvin, bukke, dådyr, kronvildt, muflon

Remodex er medlem af Rejsegarantifonden og har nr. 1713.

Remodex Jagtrejser samarbejder med Afrika Jagt.

Remodex
Blomstertoften 39, 7400 Herning
Telefon: +45 2027 8786

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj