Register
A password will be e-mailed to you.

Hos Kikkert Shoppen fører vi et bredt udvalg af kikkerter og tilbehør til kikkerter fra mange af de kendte mærker. Vi har over 30 års erfaring fra jagtbranchen og glæder os til at rådgive dig i forbindelse med køb af ny kikkert.

Hos Kikkert Shoppen følger vi markedet ganske nøje og prøver hele tiden at være klar med de nyeste produkter indenfor feltet. Vi har en klar målsætning om at yde en professionel og tilfredsstillende kundeservice, kombineret med lave priser samt hurtig og fragtfri levering.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Kikkert Shoppen.

Som læser af Jægernes Magasin tilbyder vi dig 5% rabat på hele indkøbskurven, benyt blot rabatkoden “jægernesmagasin”, så vil systemet selv trække din rabat fra. Gælder dog kun ikke nedsatte varer..

Kikkert Shoppen
Hørstørkervej 6, 4100 Ringsted
Telefon +45 2556 9801
E-mail: info@kikkert-shoppen.dk
Website: http://kikkert-shoppen.dk

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj