Register
A password will be e-mailed to you.

Hvis jeg siger rødpunktsigter, blyfri riffelpatroner, vekselløb og camouflagenet føler du dig så på hjemmebane?

Ved du, hvad forskellen er på halvskuffel og fuldskuffel eller anstandsjagt og kedeljagt. Og har du sans for at skrive? I så fald er det muligvis dig, vi leder efter.

I løbet af de sidste par år har Jægernes Magasin stået stille. Nu har magasinet fået nye ejere, som vil kickstarte indholdsproduktionen, så magasinet igen kan blive danskernes foretrukne medie inden for jagt.

Vi søger 5-7 freelance journalister med ekspertise inden for jagtmetoder, jagtudstyr, vildt, terræn, jagttider, jagtvåben, m.m. til Jægernes Magasin.

Ekspertise forstået på den måde, at du arbejder/har tidligere arbejdet i en af ovennævnte brancher (f.eks. som herregaardsjæger, vildtforvalter, jagt guide, salgsassistent i en jagtbutik m.m.), eller måske er du i gang med en af de ovenstående relevante uddannelser.

Desuden kan det også være, at du er en erfaren ekspert indenfor jagt, grundet en meget stor forkærlighed for hobbyen, i hvilket tilfælde vi også gerne vil høre fra dig.

Udover din ekspertise skal du have sans for at formulere dig på skrift.Som freelance journalist kommer du til at skrive vejledende artikler om de nævnte emner. Et eksempel på en et emne kunne være sigtekikkert.

Strukturen for en udstyrs-artikel ville se ud på følgende måde:

1. Introduktion

 • Her skriver du en kort teaser på 2 linjer.

2. Produkt anbefalinger

 • Med udgangspunkt i din erfaring og research udvælger/anbefaler du 5 produkter og skriver om disse.

3. Guide til sigtekikkert

 • Her besvarer du gængse spørgsmål relateret til sigtekikkert, således læseren bliver klogere på emnet.

4. Valg af sigtekikkert

 • Her kommer du ind på de faktorer som har en indflydelse på valget af sigtekikkert. Det er altså her, du skal dele ud af dine købsråd og forklare, hvordan læseren vælger den rette sigtekikkert.

5. Tips til sigtekikkert

 • Find 3-5 tips til sigtekikkerter. Det kan være alt fra vedligeholdelse, til valg, til køb og til opsætning af sigtekikkerten.

6. Hvad siger undersøgelser om sigtekikkerter?

 • Her skriver du om og henviser til et par undersøgelser, som “siger noget” om sigtekikkert som udstyr. Det kan alt lige fra forskningsresultater til markedsundersøgelser.

Vi forventer, at du:

 • Er et omvandrende jagt-leksikon. Du har kendskab til hovedparten af jagt relaterede emner, og har en forståelse for og ved meget om beklædning, optik, hardware, hundeudstyr, jagtudstyr og tilbehør, som findes til jagt. Det er naturligvis ikke et krav, at du kender alle brands, produktlinjer og produkter. Til gengæld ved du, hvad man skal være opmærksom på som forbruger, når man f.eks. er på udkig efter jagtudstyr.
 • Behersker grammatik, sprogbrug og stavning nogenlunde fejlfrit.
 • Er villig til at læse op på emner, du ikke har tilstrækkelig viden om.

Det er et KÆMPE plus, hvis du:

 • Arbejder/har tidligere arbejdet i branchen (f.eks. som herregaardsjæger, vildtforvalter, jagt guide, salgsassistent i en jagtbutik).
 • Har/er i gang med en relevant uddannelse (f.eks. vildtforvaltning).
 • Har en stor forkærlighed for jagt og føler du ved meget om faget
 • Skriver et spændende og fængende sprog
 • Kan skrive mindst en tekst om ugen.

Vi tilbyder:

 • En startløn på 400 kr. for en tekstopgave på 2500 ord, 500 kr. for en tekstopgave på 3.500 ord og 600 kr. for en tekstopgave på 5.000 ord. Det er antal ord og ikke antal tegn. Hvis det viser sig, at du har en bred viden, er effektiv og skriver godt, er vi villige til at belønne dig med en højere løn.
 • At promovere dig selv på Jægernes Magasin: har 1000 læsere om dagen, en facebook side med 20.000 følgere og en Youtube kanal med 4350 subscribers.
 • At du kan teste det nyeste tøj, udstyr, hardware og tilbehør til jagt. Dette bliver først aktuelt, når magasinet er begyndt at tage form, og hvis du har en bred viden/meget erfaring, er effektiv og ligger inde med gode kommunikative evner.
 • Et fleksibelt job. Det er et digitalt job, så derfor kan du lave alt arbejde hjemme hos dig selv lige når det passer dig.
 • Et job, hvor du kan kombinere dit arbejde med din hobby/passion.
 • At brande dig. Du vil blive nævnt i begyndelsen og i slutningen af alle de artikler, du skriver. Desuden bliver du også omtalt inde på magasinets “om os” side. Du får din helt egen personlige side inde på magasinet, hvor læserne kan lære dig bedre at kende.

Hvis du synes, at jobbet lyder interessant, så send os en mail, hvor du fortæller lidt om dig selv, din erfaring samt passion for jagt:

kontakt@jaegernesmagasin.dk

Hvis jeg, i din mail, kan se, at dine skrivefærdigheder er i orden og din viden/erfaring solid, så er næste step at bestå en test. Testen er en tekstopgave på enten 2.500, 3.500 eller 5.000 ord.

Testen ligner nøjagtig de tekstopgaver, man får tildelt som freelancer. Bliver artiklen udgivet, modtager du naturligvis betaling for den skrevne artikel.

Mvh Kasper og Michael

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.