Register
A password will be e-mailed to you.

Weekenden 6. – 8. feburar 2015 bød på den traditionsrige jagtmesse i Aalborg, og den har været velbesøgt, både messen og det faglige program, det var muligt at følge på messen, ifølge direktøren for Aalborg Kongres og Kultur Center, Ernst Trillingsgaard:

“Der har næsten været fuldt hus til samtlige foredrag. Freddy Wulff, Steen Andersen, Thomas Weiergang og Bo Frier har altså været nogle populære herrer i år”.

Det skriver Aalborg Kongres og Kultur Center i en pressemeddelelse.

Udstillerne på messen har også oplevet positiv stemning, og interesserede messedeltagere. Der var stor søgning til skydesimulatoren og bueskydning, og det med at prøve at holde en rovfulgt, har også været meget populært.

Det var også muligt at opleve en verdensnyhed på messen, da det nye våben Sauer 404 fra J.P. Sauer & Sohn blev vist frem, hvor en repræsentant fra fabrikken i Tyskland har demonstreret våbnet for alle interesserede hele weekenden.

Jagtrejser har også været meget søgt, og LB jagtrejser har solgt en del jagtrejser til Polen , specielt bjørne og bukkejagter har der været stor efterspørgsel på.

Men det har ikke kun været jagt det hele, Holte Vinlager havde også en stand, og herfra er der solgt meget rom, whisky  og bitter.

Der er stor opbakning om messen, og Aalborg Kongres og Kultur Center er klar til at arrangere den igen , det bliver dagene 10 – 12. februar 2017.

Kilde: Aalborg Kongres og Kultur Center

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj