Register
A password will be e-mailed to you.

Pressemeddelelse

Kendt TV-vært gæster Jagt & Outdoor 2016.

Den kendte TV-personlighed Camilla Ottesen er hovedforedragsholder på Jagt & Outdoor 2016. Her vil hun fortælle om hendes eventyr på savannen og jagten efter de afrikanske dyr.

Camilla Ottesten bliver en af de helt store oplevelser, når Jagt & Outdoor 2016 slår dørene op til årets store messeoplevelse i Odense Congress Center d. 1. – 3. april. Den populære TV-vært er kendt fra programmer som Fangerne på Fortet, Dansk Melodi Grand Prix og en lang række børneprogrammer.

Camilla Ottesen har en stor passion for jagt og har tilbragt et år med sin familie i Afrika på savannen, hvor hun kom helt tæt på løver, antiloper og den imponerende afrikanske natur. Camilla Ottesens jagt kunne blandt andet ses i et TV3-program, hvor hun nedlagde flere dyr og efterfølgende tilberedte og spiste dem sammen med TV-kokken Timm Vladimir.

På Jagt & Outdoor 2016 vil hun holde foredrag om netop hendes oplevelser i Afrika og de mange spændende jagter:

Jeg har været jæger i 17 år, og jeg har derfor oparbejdet en stor viden og erfaring med at jage – især uden for Danmarks grænser. Jeg havde nogle vilde oplevelser i Afrika, og jeg kan kun opfordre andre jægere til at prøve at jage i et andet land. Jeg glæder mig til at komme til Jagt & Outdoor 2016, hvor jeg kan møde andre med samme passion for jagt, som jeg har. Samtidig kan jeg måske også selv få et godt råd med vejen, når mit foredrag er slut,” siger Camilla Ottesen.

LÆS OGSÅ: Camilla Ottesen som storvildtjæger

Projektleder på Jagt & Outdoor 2016, Hans Henrik Jacobsen, ligger ikke skjul på sin begejstring over at have Camilla Ottesen som hovedforedragsholder til årets messe:

Hun har en smittende energi og entusiasme – og så er hun tilmed en dygtig jæger. Vi arbejder stadig på at få endnu flere foredragsholdere med på årets messe, men vi er bestemt kommet rigtigt godt fra start,” fortæller Hans Henrik Jacobsen.

Det er 17. gang, at Odense Congress Center afholder Jagt & Outdoor. De besøgende får mulighed for at få rådgivning af udstillerne, som også viser de nyeste produkter og trends, og endelig kan de besøgende finde et godt tilbud på nyt udstyr. Samtidig kan publikum opleve spektakulære udstillinger af unikke trofæer, som enhver jæger drømmer om at skyde.

Camilla Ottesen holder foredrag lørdag d. 2. april kl. 12.00 i Hal A.

Informationer:
Jagt & Outdoor 2016 finder sted i dagene fra den 1. – 3. april.

Messen er åben fredag kl. 14.00 til 19.00 og lørdag-søndag kl. 9.00 til 17.00.

På messen vil der være rig mulighed for at se og høre sidste nyt indenfor bl.a.: Safari- og jagtrejser, buejagt og -jægere, outdoor-aktiviteter, knivmagere, våben og jagtudstyr, jægere og jagthunde, UV-jagt og meget mere.

For yderligere information, kontakt:
Projektleder Hans Henrik Jacobsen
Tlf.: 65 56 01 68
Mobil: 23 48 05 67
E-mail: hhj@ose.dk

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj