Register
A password will be e-mailed to you.

 

jagt Foto Claus Bjørn Larsen

Jagten i Danmark bidrager med ca. 1,8 mia. kroner årligt. Foto Claus Bjørn Larsen, Pressebillede, Mim.dk

En netop udgivet rapport ”Friluftslivets nationaløkonomiske fodaftryk” viser at jagten i Danmark i bidrager årligt med 1.782 mio. kr. og genererer 2.491 fuldtidsstillinger.

Rapporten er udarbejdet i et samarbejdsprojekt mellem Miljøministeriet, Friluftsrådet og Københavns Universitet (Skov & Landskab), og konkludere at friluftslivet i Danmark årligt med bidrager med ca. 29 mia. kr. og godt 28.500 fuldtidsstillinger.

Friluftslivet er en milliardindustri, men vi har aldrig fået sat tal på værdien før nu. Danskerne bruger hvert år cirka 29 milliarder på friluftslivet, og det beskæftiger cirka 28.000 mennesker. Mere og bedre friluftsliv kan få friluftslivet til at blomstre endnu mere, så jeg håber de 125 idéer i idékataloget bliver samlet op af kommuner, fonde, interesseorganisationer, kroer, feriecentre i hele Danmark”, siger miljøminister Kirsten Brosbøl.

Læs hele rapporten her:

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj