Register
A password will be e-mailed to you.

I forlængelse af at præsident Barack Obama har annonceret at han vil stramme våbenlovgivning i USA efter en række masseskyderier, melder Facebook ud at de fremover vil forhindre sine brugere i at købe og sælge skydevåben.
Det oplyser en talsmand fra Facebook Inc fredag ifølge Reuters.

Facebook har i forvejen en politik, der forbyder private at handle med marihuana, medicin og ulovlige stoffer gennem det sociale medie, og nu bliver det også forbudt at handle med skydevåben.

Det vil fortsat være muligt for autoriserede våbenforhandlere at reklamere for skydevåben på Facebook, så længe selve handlen ikke foregår inden for Facebooksverden.

I løbet af de seneste to år er flere og flere begyndt at bruge Facebook til at lede efter varer og købe og sælge ting til hinanden. Vi vil fortsat udvikle, teste og lancere nye produkter, der skal gøre denne oplevelse endnu bedre for folk, og derfor opdaterer vi nu vores politik om handel med varer”, siger Monika Bickert, chef for Facebooks produktpolitik, i en udtalelse.

Inden længe kan de godt 20.500 brugere af Facebook gruppen ”Jagtrelateret køb salg og bytte”  altså ikke længe annoncerer med salg af skydevåben.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj