Register
A password will be e-mailed to you.

I forlængelse af at præsident Barack Obama har annonceret at han vil stramme våbenlovgivning i USA efter en række masseskyderier, melder Facebook ud at de fremover vil forhindre sine brugere i at købe og sælge skydevåben.
Det oplyser en talsmand fra Facebook Inc fredag ifølge Reuters.

Facebook har i forvejen en politik, der forbyder private at handle med marihuana, medicin og ulovlige stoffer gennem det sociale medie, og nu bliver det også forbudt at handle med skydevåben.

Det vil fortsat være muligt for autoriserede våbenforhandlere at reklamere for skydevåben på Facebook, så længe selve handlen ikke foregår inden for Facebooksverden.

I løbet af de seneste to år er flere og flere begyndt at bruge Facebook til at lede efter varer og købe og sælge ting til hinanden. Vi vil fortsat udvikle, teste og lancere nye produkter, der skal gøre denne oplevelse endnu bedre for folk, og derfor opdaterer vi nu vores politik om handel med varer”, siger Monika Bickert, chef for Facebooks produktpolitik, i en udtalelse.

Inden længe kan de godt 20.500 brugere af Facebook gruppen ”Jagtrelateret køb salg og bytte”  altså ikke længe annoncerer med salg af skydevåben.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.