Register
A password will be e-mailed to you.

De online redskaber som Naturstyrelsen har lavet på jægernes egen selvbetjeningsportal er blevet forbedret. For kommende jægere er det nu muligt, at stå på venteliste til ellers fuld bookede hagl- og riffelprøver.

For hvis der nu kommer et afbud, er der ingen grund til, at en anden ikke kan få pladsen. Derfor er ventelisten lavet. Hvis en plads bliver ledig, får den næste i rækken en sms eller en e-mail, om at der nu er en plads ledig.

Det er dog nødvendigt at være logget ind på jagttegn.dk og under ens egen profil, skal man have oplyst et mobil nummer eller en e-mail adresse, for at man kan modtage beskederne.

Naturstyrelsen har også prøvet at gøre informationerne mere relevante, så det kun er de prøver, man er interesseret i, og i realiteten bor i nærheden af, at man kan tilmelde sig, og man ikke får vist hagl- og riffelprøver i hele landet.

Det næste naturstyrelsen arbejder på er, at lave en komplet liste over alle prøver i landet, og gøre den tilgængelig på hjemmesiden, så det ikke længere bliver nødvendigt, at logge ind på siden for at se, hvor prøverne foregår.

Læs også her hvordan du selv kan tage et jagttegn i Danmark.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj