Register
A password will be e-mailed to you.

STORVILDTJAGT

ved Lars Storgaard, rejsekonsulent, Limpopo Travel
Torsdag d. 11. februar 2010 kl. 19-21

Det naturhistoriske museum Naturama i Svendborg inviterer til inspirerende og underholdende naturfaglige foredrag. Denne gang handler det om STORVILDTJAGT. Lars Storgaard er storvildtjæger og har været på talrige jagtrejser til bl.a. Afrika.

Jagt på storvildt er fyldt med store oplevelser og spiller gennem en kontrolleret jagt og betydelige jagtlicenser en vigtig rolle i det videre arbejde for at bevare vildtet og de områder, der er blevet udlagt til vildtreservater. I foredraget fortæller Lars hans bedste jagthistorier fra Afrika.

Billetpris: 60 kr. inkl. kaffe og kage. Billetter kan købes i Naturamas billetsalg tirsdag-søndag kl. 10-16. Billetter kan også reserveres på telefon 6221 0650.

Naturama, Dronningemaen 30, 5700 Svendborg, www.naturama.dk

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

One Response

  1. Gitte Høegh

    Hej

    Ser frem til at høre om Lars’ mange ture til Sydafrika, Zimbabwe og Namibia. Lars har stået ansigt til ansigt med en stor flok elefanter. Pludselig vendte vinden, og elefanterne fik færten af Lars. Nu var det pludselig ham som var den jagede.

    Hilsen fra Gitte

    Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj