Register
A password will be e-mailed to you.

Godt nytår 2014

Godt nytår 2014 foto Klearchos Kapoutsis

Godt nytår 2014 ønskes alle jægere fra Jægernes Magasin. Foto Klearchos Kapoutsis, Flickr.

Jægernes Magasin ønsker alle et godt og sikkert nytår!

Vi vil benytte lejligheden til at takke for året der er gået. Vi ser frem til 2014, hvor vi igen vil komme med nye og spændende tiltag til gavn for alle jer brugere, danske jægere og andre naturinteresserede.

Glæd Jer til de gratis jagtfilm vi begynder at udgive i 2014. Hele udstyrspakken er blevet opgraderet, og dermed kan vi levere endnu bedre kvalitet.

Vi kan godt løfte sløret lidt og fortælle, at der bl.a. vil komme en serie guides med fokus på buejagt.

Følger du vores kanal på You Tube? Hvis ikke, så klik her.

Jægernes Magasin ser frem til et godt 2014 sammen med alle Jer.

Godt nytår!

 

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.