Register
A password will be e-mailed to you.

Bliv en bedre haglskytte og lær hvordan du træner tørtræning hjemmet med dit haglgevær.

Denne film henvender sig både til nye som erfarne jægere og er en instruktionsfilm, hvor Kristian H. Petersen deler ud af sin viden til en kvindelig nyjæger. Han viser hvordan hun skal tørtræne samt hvilke simple hjælpemidler der kan gøre træningen nemmere og resultat vil blive, at hun vil forbedrede sine skudteknikker og ramme bedre.

Kristian H. Petersen er andet end våbensmed, han er desuden en habil haglskytte, som bl.a. har vundet nordisk kombinationsskydning.

Hun har købt et nyt haglgevær, som er blevet tilpasset hende, da hun bl.a. er linksskytte, og da hun tidligere har skudt med et ”almindeligt” gevær, er en del justering af hendes skydestil nødvendig. Dette gør kun instruktionsfilmen bedre og den går endnu mere i dybden med, hvordan tørtræning og skydeteknikker nemt kan og bør øves derhjemme og resultatet vil hurtig kunne ses på skydebanen.

Som bekendt gør øvelse til mester, og i dette tilfælde vil træning med haglgevær i hjemmet gøre dig til en bedre haglskytte.

Giv os endelig en LIKE, så vi kan fortsætte med at producere gratis jagtfilm, og del gerne filmen med alle dine jagtkammerater.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og få en e-mail når vi udgiver nye gratis jagtfilm.

* felter påkrævet

Hvilke jagtemner interesserer dig mest?

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

4 Responses

 1. allmaster

  ja rigtigt god film… den del med at have begge øjne åbne, er der dog en lille kommentar til. Det er altså kun muligt hvis dit dominerende øje er det samme som du eller skyder… altså hvis du er links skytte, skal dit venstre øje være dominerende… ellers er du nødt til at skifte side hvis du vil have begge øjne åbne… Jeg har altid været naturligt højre skytte men med venstre øjendominans, så har måtte skifte side for at kunne skyde med begge øjne åbne…

  Svar
 2. Simon gramstrup Larsen

  Rigtig fin film! Kan helt sikkert bruges. Lige mht. Papirstricket! Kan man lave noget lignende til en halvautomat?

  Vh. Simon

  Svar
  • Mouritz

   ta en lille magnet, samme brede som skinnen, lim en metal clips på, bøj den lille op i 90 gr, så du kikke igennem den det burde virke
   mvh
   Mouritz

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj