Register
A password will be e-mailed to you.

Affald i skovenDirektørene for de grønneorganisationer, Danmarks Naturfredningsforening, Dansk Ornitologisk Forening og Friluftsrådet mener at randzonerne er en gave til den danske befolkning og naturen.

Læs også: Fri adgang til randzonerne

Organisationerne er meget enige med Mette Gjerskov, som 3. februar 2012 siger “Når vi laver så meget ny natur, skal danskerne selvfølgelig også have glæde af det. Den tidligere regering lavede en særregel, som forhindrede danskerne i at få adgang til de nye randzoner. Nu erstatter vi med andre ord forbud med tillid og frihed. Tillid til, at danskerne vil forvalte den nye frihed ansvarligt. Og tillid til, at danskerne vil respektere såvel naturen som jordejerne”.

Danskerne har allerede i dag adgang til naturfølsomme områder så som klitter, heder, skove og strande uden at disse er blevet ødelagt. Derudover viser historien og erfaringen at jo mere danskerne ved om naturen desto mere vil danskerne værne og beskytte den.
Danskerne har allerede demonstreret indenfor de gældende regler i naturbeskyttelsesloven, at de er værdige og ansvarsbeviste og kærre om vores fælles natur.

Kilde: René La Cour Sell, Jan Ejlsted og Jan Eriksen på dn.dk  

Hvad mener du om de grønne organisationers holdning?
Deltag i debatten nedenfor…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj