Register
A password will be e-mailed to you.

Jagtsæsonen er slut for denne gang, og der er syv måneder til kalenderen viser 1. september, og vi igen må jage med haglbøssen. Har du husket at få rengjort geværet, inden det kom i vinterhi?

Det er faktisk lige meget, hvor mange skud du har afgivet i sæsonen, eller om du slet ikke har skudt med dit gevær. Det er blevet brugt, og du har haft det med i naturen, derved har ydre påvirkninger også gjort, at det er blevet beskidt. Der skal ikke meget til for at snavs og skidt sætter sig, og da ingen våben er rustfrie, er det også vigtigt at holde rusten væk. Det gøres bedst ved, at fjerne skidtet inden det får lov til at sidde for længe.

Du kan selvfølgelig få en bøssemager til at lave et eftersyn og rensning af dit gevær, men hvis du gør det selv, er det gratis, og du lærer dit våben at kende, når det er skilt ad.

Hvis du ikke vedligeholder dit våben, kan det gå udover sikkerheden og det er ingen tjent med. Det samme er gældende, hvis du vil sælge det igen, gensalgsværdien er ikke ret høj ved et våben der ikke er vedligeholdt.

[poll id=”4″]

One Response

  1. Erik

    God instruktionsvideo 🙂 det er jo super vigtigt at få renset ens haglgevaer.

    Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj