Register
A password will be e-mailed to you.

I denne gratis film fra Jægernes Magasin gennemgår våbensmeden, hvordan du skal rengøre og vedligeholde din lyddæmper.

Ifølge våbensmeden er det korte og præcise svar: Så lidt som mulig, og husk altid at spørge forhandleren når du køber en lyddæmper.

Han demonstrerer hvordan lyddæmpere fremstillet af hhv. aluminium, stål og carbon skal rengøres og plejes samt hvorfor du ikke skal anvende olie til aluminiums dæmpere, og hvorfor du skal være særlig opmærksom på enderne af carbonen.

Dette forklarer han i filmen, men våbensmeden kommer med andre gode råd til lyddæmpere i filmen.

LIKE og del

Jo flere der ser vores film og/eller abonnér på vores kanaler på Youtube og Vimeo, desto nemmere kan vi fortsætte med at levere gratis film om jagt.
Derfor håber vi, at du vil give en LIKE samt dele artiklen eller filmen med dine jagtkammerater.

På forhånd tak.

Flere film om lyddæmpere

Gennemgang af lyddæmpere

Lyddæmpere til rifler

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj