Register
A password will be e-mailed to you.

Aarhus universitet gennemfører i disse år et forskningsprojekt om gåsejagt i Danmark

Hvis du har nedlagt gæs i den seneste jagtsæson, kan du nok se frem til at modtage et spørgeskema fra Aarhus Universitet. Spørgeskemaet bruger universitetet til at finde ud af, hvordan gåsejagten foregår i Danmark, hvorfor jægerne skyder gæs og om jægerne er interesseret i at ændre jagtvaner.

Formålet med forskningsprojektet er, at lave et flerårigt projekt, så anskydning af kortnæbbet gås kan gøres bedre, og at de forstyrrelser og anskydninger som gæs i det hele taget oplever, bliver mindre.

Danmarks Jægerforbund støtter forskningsprojektet, og opfordrer alle der modtager et spørgeskema til at besvare det, så personerne bag projektet, kan få så meget information ind som overhovedet muligt.

Man deltager så også i en konkurrence, hvor der kan vindes en gave, samtidig bliver man inviteret til gåsejagt dage ved Vest Stadil Fjord (3 pladser) og i Thy (3 pladser).

Spørgeskemaerne vil blive behandlet fuldt fortroligt, og alle resultater vil blive præsenteret i anonymiseret form. Det vil således ikke være muligt at identificere svar fra enkeltpersoner i de resultater, der senere offentliggøres.

Læs mere om projektet her.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj