Register
A password will be e-mailed to you.

Når du skal afgive dine 6 stk. skyd til riffelprøven, må du gerne anvende forskellige hjælpemidler til skydestillingen. Hjælpemidlet skal normalt kunne anvendes på rigtig riffeljagt. Det vil sige, at hjælpemidlerne skal have en sådan udformning, at det er sandsynligt at det også vil blive anvendt til jagt. Hjælpemidler som ikke naturligt hører under denne kategori, må ikke benyttes. Det er en meget bred beskrivelse af hjælpemilder, men billederne herunder skulle gerne illustrere, hvilke hjælpemidler der kan forbindes til udøvelse af jagt.

Tilladte hjælpemidler til riffelprøven:

tilladte hjælpemidler riffelprøve

Ikke tilladte hjælpemidler til riffelprøven:

ikke tilladte hjælpemidler riffelprøve
Handicappede aspiranter må gerne anvende individuelle tilpassede hjælpemidler, men det er en god idé, at snakke med Naturstyrelsen inden riffelprøven.

De tilladte hjælpermidler omfatter bl.a. patrontasker, rygsække, rygsække med stol, jagtstole, treben, skydestokke, skydepind og fast monterede støtteben.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

2 Responses

 1. Kristoffer

  Hej
  Må man anvende en taske som opfylder alle krav, men ikke er i farver man normalt forbinder med jagt? En orange samsonite-taske som ellers opfylder kravene?
  Mvh.
  Kristoffer

  Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj