Register
A password will be e-mailed to you.

Når du skal afgive dine 6 stk. skyd til riffelprøven, må du gerne anvende forskellige hjælpemidler til skydestillingen. Hjælpemidlet skal normalt kunne anvendes på rigtig riffeljagt. Det vil sige, at hjælpemidlerne skal have en sådan udformning, at det er sandsynligt at det også vil blive anvendt til jagt. Hjælpemidler som ikke naturligt hører under denne kategori, må ikke benyttes. Det er en meget bred beskrivelse af hjælpemilder, men billederne herunder skulle gerne illustrere, hvilke hjælpemidler der kan forbindes til udøvelse af jagt.

Tilladte hjælpemidler til riffelprøven:

tilladte hjælpemidler riffelprøve

Ikke tilladte hjælpemidler til riffelprøven:

ikke tilladte hjælpemidler riffelprøve
Handicappede aspiranter må gerne anvende individuelle tilpassede hjælpemidler, men det er en god idé, at snakke med Naturstyrelsen inden riffelprøven.

De tilladte hjælpermidler omfatter bl.a. patrontasker, rygsække, rygsække med stol, jagtstole, treben, skydestokke, skydepind og fast monterede støtteben.

2 Responses

 1. Kristoffer

  Hej
  Må man anvende en taske som opfylder alle krav, men ikke er i farver man normalt forbinder med jagt? En orange samsonite-taske som ellers opfylder kravene?
  Mvh.
  Kristoffer

  Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.