Register
A password will be e-mailed to you.

Hunt-more.dk arbejder dedikeret på, at skabe muligheden for den enkelte jæger, at dele sine kompetencer og sine jagt oplevelser. Ideen med Hunt-more er, at man let og simpelt kan stille sig selv og sin hund til rådighed i sit jagt netværk. Det giver muligheden for, at du som hundefører kan blive kontaktet af jagt konsortier / enkelte jægere mm.

Hunt-more.dk er skabt for, at give jægere muligheden, for at udvide sit netværk. Tanken bag Hunt-more er, at jægere skal have muligheden for, at udnytte sin jagt 100%. Ved at skabe et socialt mødested, hvor man frit kan beskrive sig selv som jæger, dele sin hunds kompetencer mm.
Den enkelte jæger kan dele, hvilken hund man går på jagt med, erfaringer mm. Dette åbner muligheden for, at invitere og blive inviteret med på jagt, på baggrund af sine kompetencer.
Hunt-more arbejder på at skabe et fællesskab.

Samtidig arbejder Hunt-more på, at alle kan invitere en jæger, med på jagt, fordi jægeren har en kompetent hund. Man kan aftale internt, om hundeføreren har våben med eller ej. Hundeføreren, får mulighed for, at arbejde med sin hund, og skabe nye jagt relationer.

Glæden ved at gå på jagt, ligger også i, at kunne dele sine oplevelser og erfaringer og skabe nye jagt relationer.

Det er gratis, at oprette en bruger og annonce på www.hunt-more.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj