Register
A password will be e-mailed to you.

Gåsejagten i Sverige begynder 11. august, små tre uger tidligere end herhjemme.

Vi var fem jagtkammerater, som igen i år var taget på 3 dages gåsejagt i Sverige ved den store sø Vättern ca. 5-6 timers kørsel fra København.

På billedet er vi netop færdige med at opsætte lokkefuglene og på vej ned i vores blinds. Det var tåget og morgensolen kæmper for at trænge igennem. I luften kunne vi hører gæs der snakkede samt svarede på vores gåsekald, men det var ikke lige nemt at finde den præcise retning på gæssene.

Vi så over 200 hundrede gæs som passerede vores skjul og havde enkelte skudchancer, som vi ikke unyttede. En premieremorgen uden gæs og skud, men dejligt at se så mange gæs i luften samt nyde dagen vågne på denne smukke måde – der gik flere timer, før det lykkes solen at bryde igennem tågen.

Billedet er taget med et Canon PowerShot G12.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj