Register
A password will be e-mailed to you.

SkovdueNu er jagtsæsonen godt i gang og november er samtidig den måned, hvor de sidste jagtbare vildtarter får jagttid – nemlig skovduen og tyrkerduen.Dr. Nielsen bitter

Efteråret er kommet og der gå ikke lang tid før vinteren er over os. Bladene er begyndt at falde af træerne, temperaturen, morgenfrosten og ikke mindst skiftet til vintertid varsler vinterens komme.

Vi vil rigtig gerne høre om dine jagtplaner for oktober.

Log ind og fortæl om dine jagtplaner for november i kommentarfeltet herunder og deltag i lodtrækningen om en flaske Dr. Nielsen’s. Vi finder vinderen den 30. november.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

9 Responses

 1. JægernesMagasin

   Tak for jeres fortællinger om jeres jagtplaner for november måned.

  Vinderen af en flaske Dr. Nielsen's blev Gabriel og vi håber han vil fortælle om sine jagtoplevelser i november her på siden.

  Knæk og bræk

  Jægernes Magasin 
  Nikolaj Brandt

  Svar
 2. heinrichson

  04.11 Fællesjagt DK (hagljagt – ikke råvildt)
  17.11 Fællesjagt DK (hagljagt – ikke råvildt)
  23.11 Riffejagt Sverige (vildsvin/råvildt)
  24.11 Riffeljagt Sverige (vildsvin/råvildt)
  25.11 Riffeljagt Sverige (vildsvin/råvildt)

  Svar
 3. Mads Filholm

  De fleste af novembers jagter er nu overstået ofr mit vedkomne, og det har været godt, foreningens jagter har haft store og flotte parader, og en enkelt jagt har været afholdt i vores eget konsortium, som dog ikke gav alvden i udbytte. Har været et par ture ved limfjorden for at se om der kunne komme nogle ænder eller gæs på hold, det var ikke tilfældet.

  Men, jeg går jo heller ikke på jagt for at få kød i fryseren, det er kun en bonus og noget der hører til jagten. Det primære er at komme ud i naturen, få oplevelser, føle alting omkring og ikke mindst et godt selvskab.

  Der er fællesjagt i foreningen på lørdag, hvilket jeg ser meget frem til. Derudover skal der klemmes et par træk jagter på ænder og duer ind i kalenderen, hvor der lige bliver må tiden afsløre.

  Skulle jeg være den heldige vinder af konkurrencen, så vil Doctoren blive overrakt til jagtforeningens formand for at vise vi sætter pris på hans gode arbejde, og ikke mindst hans gode person.

  Knæk & bræk

  Venlig Hilsen Mads

   

  Svar
 4. Pia Brix Østergaard

  Jeg har fået afholdt mine planer – den stod på en fællesjagt i Lodbjerg plantage, hvor jeg gik med hund på formiddagens to såter og havde skudchancer til både snepper og en hare.

  eftermiddag fik jeg lov at stå for med riffel, mens min far overtog hunden til de to sidste såter efter en god frokost 🙂

  Det var en godt jagt med tre rådyr og en sneppe på paraden – så er sæsonen "skudt i gang", omend jeg ikke selv fik ram på noget.

  Så nu kan december bare komme an – her står den også på en fællesjagt håber jeg, og forhåbentligt bliver der i weekenderne tid til lidt jagt på egen hånd efter kronvildt på forældrenes jord.

  Svar
 5. christianersgaard.petersen

  Mine jagtplaner her i november:
  Jeg skal helt klart på noget anstand jagt på ænder, duer, krager m.v. derudover skal jeg på nogle fælles jagter på fasaner samt ænder. Knæk og bræk til alle

  Svar
 6. simon.moesgaardkjeldsen

  Jeg har planer om strandjagt på hvinænder, og måske se på, om der skulle være nogle sidste pibeænder tilbage. Så det er ud med lokkerne og håbe på noget blæst, som vejrudsigten i øvrigt varsler. Knæk og bræk
  / Simon

  Svar
 7. Gabriel

  Jeg har lige været på mit debut jagt nogensinde i går (jeg har lige fået mit jagttegn for et måned siden) og der skød jeg en fasan OG en hare! Jeg er meget tilfreds med resultatet og har allerede planlagt flere jagter for November. 

  Jeg håber at skyde flere fasaner, men jeg håber på et par ænder også 🙂 Målet er at lære at forberede min egen ænder og fasaner til at blive spist. 🙂

  Nu må vi see om de lykkedes!

  Knæk og bræk

  Gabriel
   

  Svar
 8. Jonas Brandt

  Alle lørdage er booket med jagtdage i eget konstortium og hos jagtkammerater.

  Nu håber vi bare på, at november-vejret bliver godt til trækjagt, så vi kan få et par ekstra dage klemt ind:-)

  Derudover håber jeg på, at duerne begynder at trække, for dem har vi desværre ikke set meget til. Sidste år slog gæsne hos naboen, men måske vi er heldige i år!

  I slutningen af november skulle der også gerne et dyr i fryseren, så planer er der mange af, men nu må vi se om det hele lykkedes.

  Knæk og bræk

  Jonas Brandt 

   

  Svar
 9. Mads Filholm

  Der skal uden tvivl et par morgen og aftentræk på ænder og gæs til.

  Der er planlagt en håndfuld fællesjagter i foreningen og i konsortiet.

  Og sidst men ikke mindst skal der eksperimenteres med noget due jagt på et nyt stykke jord i vores konsortie som holder en pæn Skovdue bestand.

  Knæk & bræk

  Mvh Mads Filholm.

  Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj