Register
A password will be e-mailed to you.

Jesper Schytte har jagten mellem Korsør by og Korsør skov. Det er et område, hvor jagt kun kan foregå med yderste forsigtighed, så for nu lige at komme “byboerne” i forkøbet,  lagde han nedenstående op inde på den lokale Facebook-side for Korsør.

Regulering af duer
Grundet flere end 1.000 duers “angreb” på hvedemarken mellem Skovåsen og skoven er vi i øjeblikket i gang med at regulere og bortskræmme disse med tilladelse fra Naturstyrelsen.

Dette vil foregå indtil kornet kan høstes.

Der er særlige regler for “regulering” som ikke kan sammenlignes med ordet “jagt”, og herunder er det bl.a. tilladt, at hagl gerne må falde ned på hustage, og at skydning må foregå under 50 meter fra anden beboelse.

Vi forsøger selvfølgelig at undgå dette, men der kan forekomme undtagelser undervejs.

Vi beklager ulejligheden, men grundet en ændring i jagtloven tilbage i 2005 er antallet af duer nu steget til et så stort antal, at de gør stor skade på landbrugets afgrøder, hvorfor regulering er eneste mulighed.

(Der er sikkert også en havemøbel-ejer eller to, der vil hilse en decimering af bestanden velkommen)

Resultatet er ingen sure miner, og folk forstår hvorfor det pludselig lyder som militærets efterårsmanøvre en tidlig sommermorgen, slutter Jesper.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj