Register
A password will be e-mailed to you.

Jagt kan også foregå uden at man skal iføres grønt tøj, og med gevær i hånd.

De fleste jægere kender det godt, når man går i skoven, på marken eller sætter i sit hochsitz, når man er på riffeljagt. Man er på jagt, nyder naturen og håber på, at det næste stykke vildt løber ens vej.

Hvad nu hvis man i stedet for at gå på jagt på land, går på jagt under vandet, kan man det? Det bliver faktisk mere og mere populært, selvom det kræver andet udstyr end den normale jagt. Under vand skal du bruge våddragt, finner og maske, og samtidigt noget spist til at jage fiskene med, en harpun eller et håndspyd.

Jagt under vand, er jagten på den gode og anderledes oplevelse, samtidigt med at det er den mest skånsomme fiskeri metode, da man ikke jager mere end man kan bære og spise.

Fornemmelsen under jagten kan dog være den samme, som når man jager dyr på land. Der hersker ro og fred i naturen, indtil byttet viser sig, og jagten går ind. På land er det fugle eller andre dyr, under vandet er det fisk der skal nedlægges.

Undervandsjagt er blevet mere og mere populær de senere år, herunder kan du se et indslag om det fra undervandsitetet.dk. Husk, at hvis du begiver dig ud i undervandsjagt, så kræves der fiskekort.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj