Register
A password will be e-mailed to you.

Jesper Schytte er pensioneret politimand og professionel jæger. Han har oplevet lidt af hvert i sin lange karriere i ordensmagtens tjeneste og kender systemet inde fra. Med den vanvittige dom på 100.000 kr. for 44 “ulovlige” knive til Tommerup Jagt & Fiskeri på Fyn, har han fået nok.

Selv politiet er utilfredse med lovens udformning” …hører jeg fra mine gamle kolleger

Jeg har meldt Dansk Supermarked for handel med ulovlige foldeknive af mærket Black & Decker multiværktøj – disse ligger frit fremme i samtlige Føtex og Bilka- butikker i denne uge.

Jeg har hørt, at Silvan og Harald-Nyborg også skulle være blevet anmeldt til politiet“.

Hvorfor anmelde Dansk Supermarked til politiet?

Black and Decker Multi toolDet er en velovervejet strategi, som forhåbentlig kan få politikerne i tale. Bøden til jagtforretningen på Fyn svarer ca. til 2.300 kr./stk. Dansk Supermarked er sandsynligvis i besiddelse af flere tusind ulovlige foldeknive, og så taler vi formentlig om en bøde i størrelsesordenen af 1 mio. kr. En stor og ressourcestærk organisation som Dansk Supermarked, kigger på bødens størrelse ift. sagens advokatomkostninger, de arbejder sikkert også i baggrunden overfor politikerne for at undgå at betale en bøde af denne størrelse.
– så det er egentlig ikke fordi, jeg er sur på Bilka…derimod er jeg fortørnet over af regeringen ikke har lavet loven ordentligt ved deres ændring i 2012. Der havde de chancen for at få rettet op på fejlene.

Derudover vil de landsdækkende medier også bringe sådan en sag, så anmeldelsen er min måde at råbe politikerne op!

Det ulovlige multi-værktøj er deaktiveret på Bilka’s hjemmeside.

Læs også: Støt underskriftsindsamlingen mod knivloven

Jesper Schytte skriver som en replik i en netop startet ”shitstorm” på Facebook:

Justitsminister, Mette Frederiksen, har alle muligheder for at rundsende en skrivelse til samtlige politikredse om, at sætte alle tilsvarende sager i bero, indtil loven ændres. (Det må ske før eller siden). Som justitsminister kan hun udforme en cirkulæreskrivelse, som er en vejledning i selve loven, så den ikke kriminaliserer – stort set – hver eneste lovlydige borger i Danmark.
Altså en vejledende fortolkning af loven, så ikke jægere, lystfiskere, tømrere, tjenere, frisører, tyske turister med en proptrækker… ja selv hendes eget politi kan idømmes utilsigtede bødestraffe.

Hvorfor sker der intet?

Har du kendskab til at andre kæder er blevet anmeldt for overtrædelse af våbenloven, så send os en mail på info@jaegernesmagasin.dk eller skriv en kommentar herunder.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

2 Responses

  1. Lars Sørensen

    Ked af at blive personlig, men gid vi kunne smide Justitsminister Mette Frederiksen på porten. Det ville ikke bare gavne den latterlige kniv – lov, men det ville også hjælpe resten af Danmark befolkning.

    Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj