Register
A password will be e-mailed to you.

Jeg var så heldig at vinde bukkejagten i den jagtforening, hvor jeg er medlem og jeg fik 3 uger til at prøve lykken efter bukken. 1. gang jeg var afsted var den 16. maj om aftenen og jeg ville sidde i skydestigen,  som er sat op inde i skoven. Jeg havde ikke siddet mere end 30 minutter da jeg så bukken komme ud i lysningen 56 meter fremme. Den stod med hele siden til og jeg nåede kun lige at se at det var en pæn buk inden jeg hurtigt fik min riffel op og tog godt sigte på bukken. Bukken faldt for en perfekt bladkugle og forendte lige hvor den stod. Jeg fik den vildeste omgang bukkefeber efter jeg havde skudt, da det gik alt for stærkt.

Og sikke en buk lige knap 21 cm høj og ca. 3 år gammel min største buk til dato. Riflen jeg bruger er en Mauser M96 Straight Pull i kaliber 30-06 med en lapua mega kugle der vejer 13 gram. Sigtekikkerten er en Jahtijakt Premium i størrelsen 2,5-10×50, som jeg har haft meget glæde af.
Dette var så historien om min buk nr. 2 i de 13 år jeg har gået på jagt og bukken blev skudt d. 16-5-2010.

Bukkejagt beretning fra Kenneth Duelund Frosch

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj