Register
A password will be e-mailed to you.

177.439 indløste jagttegn for jagtsæsonen 2014/15 og i skrivende stund har “kun” 8.463 personer skrevet under mod den tåbelige knivlov.

Det er ikke kun jægere, der gøres kriminelle uden grund, også lystfiskere, campister, forretninger og helt almindelige danskere risikere at få en plet på straffeattesen pga. af det politiske makværk.

“Knivloven” er ikke en selvstændig lov, men derimod tilføjelser til våbenloven.

Støt underskriftindsamlingen

Underskrift indsamling mod knivloven

 

Læs også: En uforståelig knivlov, der kan gøre jægere kriminelle uden grund

Hjælp med at sprede budskabet og del underskriftindsamlingen i dit netværk. Jo flere der skriver under, desto bedre! Vi må håbe det kan hjælpe med at råbe politikerne op!

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

44 Responses

 1. kalle knop

  Det er jo tegn på politikerne, ikke magter at bruge den indvendige side af hovedet, inden en ny lov træder i kraft. Vores efterhånden sindsyge forbudsstat, kriminaliserer almindelige lovlydige borger på baggrund af en latterlig og idiotisk lov, som aldrig burde være kommet længere end folketingssalen.
  Dag på dag, bliver vi frataget flere og flere rettigheder. Der bliver kun udkrevet love IMOD noget, aldrig FOR noget. Deres fornemste opgave syntes at være, at diktere befolkninge hvad de skal og hvad de er forpligtet til. Få nu renset folketinget for den slags idioter, som ikke kan andet end at udstede forbud og regelsæt, for at knægte befolkningen.

  Svar
 2. michael jørgensen

  som sagt, så vil dem, der agter at bruge kniven til personskade, have den på sig alligevel.
  Personligt bærer jeg selv altid kniv, men det er udelukkende for at kunne forsvare mig selv, hvis jeg (igen) skulle blive overfaldet. (Havde nær kostet mig livet første gang, mens jeg afværgede en situation anden gang, fordi jeg havde min kniv på mig).

  Ved godt, dette vil rejse løftede øjenbryn, men det er jeg ligeglad med. Jeg er ivrig Islamkritiker, og dette har medført en ikke-ubetydelig antal mordtrusler, som politiet nægtede at tage sig af, fordi “Jeg selv havde bedt om det”. Men jeg nægter at være offer, bare fordi jeg spreder min viden om den syge religiøst betonede kult, Islam, så derfor har jeg altid min kniv i en bestemt lomme, og kan være fremme meget hurtigt, hvis/når uheldet igen skulle være ude.

  Håber denne stupide lov bliver omstødt, da jeg kender til en del håndværkere, som har fået en plet på straffeattesten, fordi de har haft deres arbejdsredskab, (Oftest en hobbykniv) liggende i bilen, og uden at have haft til hensigt at det skulle bruges som andet end et stykke værktøj (altså ikke være brugt som våben)

  Michael Shortey Jørgensen

  Svar
 3. Poul Erik Vittrup

  Det kan gøre meget enkelt for de personer som bruger en kniv uhensigtsmæssigt, giv dem en straf som siger spar to, jeg tror ikke andet vil virke, sørgeligt men sandt.

  Svar
 4. Peter Kromann

  Vi har det politi vi fortjener. Vi har de politikere vi fortjener. Det er tiden at forlange rigtige politikere der giver os et rigtigt politi og ordentlige love. Valget kommer!
  Hvis problemet er knive i nattelivet, -så forbyd dem nærmere end 300 meter fra et diskotek. Såre enkelt.

  Svar
 5. Birgitte H Kromann

  det er da umuligt ikke at overtræde loven som den er nu, når man har almindelige friluftsinteresser

  Svar
 6. Kai Yde Eriksen

  Jagttegn og kniv hører sammen så hvorfor ikke vise jagttegn når man køber kniv,
  men på den anden side der kommer så mange ulovlige våben fra syd og øst landene så det er nok lige meget, nu er det nemt med os for vi kan jo ikke gøre modstand.

  Svar
 7. Lars Dalby

  En lov der kun skade de lovlige og det de fleste danskere!
  Så det er desværre en STOR ommer.

  Svar
 8. Brian Albrechtsen

  Det er jo den tåbelige lov de længe har fundet på nu er jeg selv spejderleder og i den forbindelse har jeg jo også knive jeg kan selvfølgelig kan jeg godt se at det skal være ulovligt at bære knive i nattelivet Men med hensyn til alt det andet må de jo lige spænde hjelmen og få kigget på loven igen

  Svar
 9. Jes lie madsen

  Enhver politiker har jo brug for at profilere sig selv, engang imellem.
  Dette er et typisk eksempel. Straks, de får stukket en mikrofon foran sig- står de i kø for at udtale sig, uden i øvrigt at tænke på konsekvenserne.

  Svar
 10. ivan Jensen

  Det er ren vanvid hvad vi skal finde os i det er jo ikke os der er farlige i nattelivet

  Svar
 11. Margit Larsen

  Det er jo at gøre de fleste mænd kriminelle, så en ny lov skal der til

  Svar
 12. Freddy Nielsen

  Tro selv en del politiker har en hobby kniv eller foldekniv i skuffen. Hvad er de fra i dag?

  Svar
 13. Solveig Hollænder

  Tåbeligt at folk der har haft en lommekniv, i en hel menneskealder, pludselig er kriminelle…. Og folk der går på jagt fiskeri….. Stop nu al det forbud…. Det er snart et helt forbuds land…..

  Svar
 14. Carsten Maglekær

  Komplet tåbelig lov. Jeg opfører mig normalt ordentligt, men nu bliver jeg pludselig kriminel.

  Svar
 15. Ole mortensen

  En direkte tåbelig lov. Knive i nattelivet skal naturligvis være forbudt.

  Svar
 16. Betina Piper

  Latterligt at folk med en sund fritidsinteresse skal rammes af en ikke gennemtænkt lov. Den bør selvfølgelig ændres straks.

  Svar
 17. rasmus hachmann

  der er et problem med denne indsamling.
  hvis man via samme side tidligere og i alt 3 gange har skrevet under på andre ting og sager man støtter så kan man ikke skrive under igen og støtte denne sag, i mit vedkommende i hvertfald..!
  meget beklagelige, og hvis der er nogle der har en anden måde at skrive under på dette så må i gerne dele og sige til..
  jeg støtter det ubetinget for jeg er både sømand, fisker, og aktiv jæger, og mildt sagt.. så flyder mit hjem med ulovlige værktøjer/redningsmidler lige pt med denne lov.!!

  Svar
 18. john jensen

  Loven bør annuleres og skrives om. Så den målrettes. Ligenu er alle i sigte.

  Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.