Register
A password will be e-mailed to you.

Sydsjællands Tidende har flere gange på det seneste berettet om krybskytteri i Hollænderskoven ved Præstø.

Politiet er blevet kontaktet gentagne gange af flere forskellige borgere, samt af godsejeren fra Nysø Gods, der ejer Hollænderskoven, men politiet har ikke reageret på henvendelserne, ikke førend det er blevet dagslys igen, og det er frustrerende for anmelderne.

Det skriver Sydsjællands Tidende i deres netavis.

Finn Steinmeier, der bor ved den ene indgang til skoven, har oplevet at landbetjenten selv har henvendt sig, og gjort opmærksom på, at Finn skulle henvende sig til politiet, hvis han så eller hørte noget . Da han så kontakter politiet, for han at vide, at det kan de ikke prioritere, eller ikke har en patruljevogn i nærheden.

Sydsjælland og Lolland-Falsters politi oplyser, at der normalt ikke er personer der er i fare ved krybskytteri, derfor prioriteres andre opgaver først. Politiet vil dog stadig gerne have, at folk ringer ind og anmelder krybskytteri, det kunne jo være, at de havde bedre tid en anden dag.

Man skal fortsat ringe og håbe på, at vi har bedre tid, når man ringer næste gang, og at vi har mulighed for at prioritere det. Det går videre til lokalpolitiet, og så ser de, om der er noget at arbejde videre med ud fra borgerens henvendelse. Er der en ledig patrulje, rykker vi selvfølgelig ud, men vi kan bare ikke love, at der altid er en ledig patrulje til alle henvendelser, fordi vi netop må prioritere i forhold til vores ressourcer”, siger politiinspektør i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Thorkild Steen Jensen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj