Register
A password will be e-mailed to you.

Fra og med 1. maj 2013 stiller Norge krav om ormekur ved indførsel af hunde og katte.

Det vil sige, at hunde skal være behandlet mod Echinococcus multilocularis parasittens (Rævens Dværgbændelorm) modne, som ikke-modne stadier højst 120 timer og mindst 24 timer inden tidspunktet for den planlagte indførsel til Norge. Behandlingen skal være foretaget af en dyrlæge samt være dokumenteret i hundens EU Selskabsdyrspas.

Hunde, der ofte tages med på rejser til Norge, kan som alternativt til 24-120 timers behandlingen i stedet blive behandlet mindst 2 gange med max 28 dages mellemrum inden indrejsen til Norge. Derefter behandles hunde mindst hver 28. dag.

Kravet om at behandle katte, som skal til Norge, mod Rævens Dværgbændelorm bortfalder fra og med 1. maj 2013, skriver Fødevarestyrelsen.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj