Register
A password will be e-mailed to you.

Hver fredag kl. 12.00 – gennem hele december måned – trækker vi lod om en signeret jagtbog af “Jagtrejsefeber“.

For at deltage i ugens lodtrækning, skal du skrive dit svar på nedenstående spørgsmål i kommentarfeltet lidt længere nede på siden.

Hvis du kan vælge mellem alverdens terræntyper*, hvilken type vil du så allerhelst jage i, og hvorfor?

*(Bjerge, fjelde, have, skove, enge, savannen, ol.)

Vinderen offentliggøres her på siden fredag den 20. december 2013 kl. 12.00

Introduktionsfilm til bogen

*Personer med tilknytning eller andre relationer til Jægernes Magasin kan ikke deltage.

About The Author

Jæger & Nålepude

Jeg har været interesseret i naturen, dyrelivet og jagt så længe jeg kan huske. Hver gang der var mulighed for at komme med morfar på jagt og i naturen eller hjælpe til med opdræt og udsætning af fasaner og ænder, pasning og fodring, plantning og beskæring af træer, remiser mv, ja så var jeg med. Jagten har fulgt rigtig meget i mit liv og det gør den stadig. Jeg begyndte i 2009 at blogge om jagt og dette har siden udviklet sig Jægernes Magasin. Et medie jeg er stolt af at have været med til skabe og som i dag er med til at formidle viden om jagt i Danmark til kommende, nye og erfarne jægere. Jægernes Magasin havde ikke været det samme uden Jeres deltagelse, aktivitet og mange input i form af jagthistorier, kommentarer, debatter osv. Siden da er jeg begyndt at lave jagtfilm med mange spændende personer indenfor jagtens verdens, som alle ved en hel del mere om jagt end jeg selv. Forhåbentlig kan vi sammen formidle viden om jagt i Danmark endnu bedre til gavn for alle. Du er meget velkommen til at følge mig på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikolaj-Brandt/598311336890488

Related Posts

6 Responses

 1. Benny

  Harejagt på Færøerne står højt på ønskelisten, når riffeltegnet kommer i hus, vil Skotland komme på listen over steder der skal besøges.

  Svar
 2. Christian

  En tur på egen hånd med bue og/eller riffel i de storslåede New Zealandske bjerge i selskab med en god kammerat ville for mig være det ypperste. Det er i høj grad oplevelserne og naturen, som også skal være i højsædet, ikke kun trofæerne.

  Svar
 3. Rasmus

  Drømmen om at tage rygsækken på og bøssen over skulderen og gå på rypejagt i de skandinaviske fjelde lever i bedste velgående hos mig.
  Kombinationen af de fysiske udfordringer, naturoplevelser og jagt ville være fantastisk!

  Svar
 4. Leon Sadolin

  Jeg kunne tænke mig noget fjeldjagt, syntes det er et utrolig spændende terræn og på sin egen måde varieret. Vil helst afsted med haglbøssen efter evt. ryper eller ligende, har tidligere været på fjeldvandring og syntes det må være fantastisk at kombinere de to ting.

  Svar
 5. Jesper Frederiksen

  Jeg drømmer om at komme på jagt i bjergene, hvor der både stilles store krav til ens kondition, jagtkundskaber, lange skud osv. Kunne godt leve i en basecamp og vandre ud derfra eller ride på heste. Gerne i nogen af de gamle Sovjetstater.

  Vildtarten er lidt underordnet, det er mere oplevelsen. Virke at komme ud og blive ét med naturen.

  Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig Jægerbrevet

Jægerbrevet er Jægernes Magasins nyhedsbrev, og det giver dig eksklusiv adgang til bl.a.:

✅ Tips, tricks, guides og jagthistorier af jagteksperter

✅ Konkurrencer og rabatkoder til jagtbutikker

✅ Tests af jagtudstyr og jagttøj