Register
A password will be e-mailed to you.

En lille spændende nordenfjords nyhed.

Ulv set i Sandmosen ved Tranum i Nordjylland.

Læs også: Tegn på ulvehvalpe i Danmark

5 Responses

 1. Ronny

  Til Carsten Clausen. Nu har jeg kørt i de Europæiske lande hvor der har været ulve i mange år, og selvfølgelig vil en Ulv tage et husdyr ind i mellem, men i naturen tager den de svage og syge dyr, så bestandene bliver sundere ! Og 100 ulve i alt skønner man, det er ikke et stort kobbel ! Så store blir ulvefamilier ikke ! Men der skal da være plads til uenighed. Danmark/Jylland har ikke store arealer som man har i Polen, Sverige, Østtyskland OMA lande i EU. Derfor vil tætheden ikke blive ret stor, der er for tæt mellem husene/Byerne !

  Svar
 2. lassesnede.froberg

  Ulven er et gammel dansk dyr og der er plads til dyret.

  ulven er mere bange for mennesker end menneskerne er for ulven. fordi vi prøver og opsøge dem . men de undgår os

  Svar
 3. Carsten Clausen

  Ligenøjagtig omkring ulven, så mener jeg IKKE der er plads til denne i Danmark. De snakker om op til 100 ulve i indslaget og hvilken menneskelig skade kan sådan et ulvekoble ikke gøre. Den dag ulvene tager et barn, skal det alle bortskydes, så hvorfor lade det komme så vidt!

  Angående vildsvinen så er jeg enig med dig, rent hysteri fra landbruget.

  Svar
  • lund

   er vist stører chance for at børn bliver “taget” af en spritbilist, er tit sket
   og de er da ikke allesammen blevet bortskudt.

   Hvor mange mennesker er der blevet taget i Norge, Sverige, Tyskland og Polen!

   Med ulvens tilbagevenden til dansk natur har Naturstyrelsen bedt DCE, Nationalt Center for Miljø og Energi, Aarhus Universitet besvare en række spørgsmål om hvorvidt ulve er til fare for mennesker.
   DCE er nu klar med redegørelsen ”Vilde ulves farlighed over for mennesker”, der blandt andet gennemgår ulves angreb på mennesker gennem en 300-årig periode ud fra forskningsbaseret litteratur om emnet.
   På baggrund af litteraturen og erfaringer fra blandt andet Sverige, Norge, Alaska og Canada vurderer DCE, at risikoen for angreb på mennesker er ”uhyre lille ” og ”forsvindende lille”.

   Svar
 4. Ronny

  Fåreavlerne må hegne, som svinebønderne og de må rykke i deres organisationer og staten, og finde en løsning ! Landbruget mener i forvejen de skal bestemme om der må være vildsvin i Danmark ! Hvor meget skal de egentlig bestemme ?

  Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.